30 / 04 / 2024

Oğuzeli yatırımları

Oğuzeli yatırımları

Oğuzeli ilçesinin alt ve üst yapısını yenileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yol, kavşak, taziye evi, sosyal tesis, park ve daha bir çok alanda çalışmalar başlattı

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Igor Gentil Nery ve Jose Julıo Lourenço Lopes ortaklığında kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Rusya'da emlak yatırımlarına Kovid-19 freni!

Koronavirüs Rusya'da emlak yatırımlarının ertelenmesine sebep oluyor. Şirketlerin çoğu projeleri erteliyor ya da tamamen vazgeçiyor...

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Oğuzeli yatırımları Haberi

Oğuzeli yatırımları


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, merkezin yanı sıra ilçe ve köylerde de yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Oğuzeli ilçesinin alt ve üst yapı çalışmalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi yol, kavşak, taziye evi, sosyal tesis, park ve daha bir çok alanda çalışmalar yapıyor.

Yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilçeye “Oğuzeli Büyükşehir Parkı" yaparken, 3 tane de taziye evi yaptı. İlçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmalarını sürdüren ekip, aynı zamanda yol açma ve mahallelerde yıkım ile enkaz temizliği çalışması yapıyor.

Öte yandan yol ve asfalt çalışmaları kapsamında Oğuzeli ve köylerinde çalışmalar sürerken Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise ilçe, belde ve köylerinde 22 bin 423 ton asfalt yama çalışması yaptı.

İLÇEYE 13...