14 / 05 / 2024

Oğuzhan Koçun evi

Oğuzhan Koçun evi

Popçu Oğuzhan Koç ile oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in 5 senelik ilişkisi 1.5 ay önce bitti. Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile beraber oturdukları evden taşındı.

Kral Selman'a Koç Holding önerileri! 

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin oynanamaması  sosyal medyada da konu geniş yer tuttu. X'te 27,7 bin takipçili bir hesaptan Kral Selman'a Ali Koç'un şirketleri ile ilgili çarpıcı bir öneri geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Bankaların uygun koşulları oluşturup vatandaşa sunduğu ve neticesinde müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladığı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Garanti bankasının Web sitesi üzerinden 10.000 TL hem de faizsiz verdiğini ilan etmesinin ardından kampanyanın detayları araştırılıyor

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Doların yönü 11 saat sonra belli olacak! Geri sayım başladı! Rakam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı, bugün 21:00'da açıklanacak. Karar sonrasında doların yönü tamamen belli olacak. Geri sayım başladı. akam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın.

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Cumhurbaşkanı duyurdu! Sıfır faizli kredi kampanyası başlıyor! Hemen o bankaya koşun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatta bulundu. Sıfır faizli kredi kampanyası başladı. İşte detaylar!

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Gram altın için 'Bu rakamlar normal, alışın' diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Gram altın fiyatı bugünkü ons altının rüzgarıyla tarihi rekorunu kırdı. Altın fiyatları için 'bu rakamlar normal alışın diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Dolar 6 TL birden yükselecek! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Bu kapsamda dolar yorumlarını da takip ediyor. İşte doların 6 TL birden yükseleceği tarih! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Oğuzhan Koçun evi Haberi

Oğuzhan Koçun evi

Şarkıcı Oğuzhan Koç 1 hafta kadar önce oyuncu Demet Özdemir ile Emirgan’da bulunan ‘Gizli Kalsın’ adlı kulüpte görüntülendi. Demet Özdemir konuyla ilgili olarak, “Oğuzhan arkadaşım, beni o gece eve bıraktı. Yağmur’u çok seviyorum, onunla da arkadaşız. Hatta takipleşiyoruz” dedi.

Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Yağmur Tanrısevsin kendisini bir çok kez arayan Oğuzhan Koç’a cep telefonundan engeli bastı.

Tanrısevsin, bir zamanlar yakın arkadaş olduğu Demet Özdemir’i de Instagram’da takibi bıraktı.

Gelişmeler üzerine Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile beraber oturdukları Etiler’de bulunan siteye bir arkadaşını gönderdi ve Tüm eşyalarını toplattırdı. Kemerburgaz’dan da kirası 15 bin lira olan bir villa...