12 / 05 / 2024

Oğuzlar Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Oğuzlar Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Oğuzlar Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Zeynep Oğuz tarafından kuruldu.

O şehir için 7 ile 7.6 büyüklüğünde deprem uyarısı! Deprem araştırmacısı olabilecekleri tek tek açıkladı ve uyardı! 

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, resmi X sosyal medya hesabından olası Hakkari depremi ile ilgili önemli bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Ev sahipleri ve kiracılar hemen göz atın: Tahliye taahhütnamesinde nelere dikkat edilmeli? İşte o 6 madde! 

Hem ev sahipleri hem de kiracılar tahliye taahhütnamesinde dikkat edilmesi gerekenleri merakla araştırıyor. Avukat Mehmet Fatih Özer, X sosyal medya hesabından 6 maddede tahliye taahhütnamesini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dursun Demirbozan tarafından kuruldu.

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Gezgin tarafından kuruldu.

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turgut Yıldırım tarafından kuruldu.

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Oğuzlar Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Oğuzlar Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Oğuzlar Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeynep Oğuz tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Oğuzlar Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Taşınmazlar Üzerinde Her türlü ayni ve şahsi haklar teşhis edebilir Çelik,çelik proje ve çelik konstrüksiyon Hizmet ve işlerini yapmak Çelik konstruksiyon bina ve yapı elemanlarının mühendislik ve montaj işlerini yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Oğuzlar Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Güzelyalı Mah.Çardaklı Sok. N.11/5...