17 / 05 / 2024

ÖİB Ankara ihaleleri

ÖİB Ankara ihaleleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve Adıyaman'daki 3 gayrimenkulün satışını onayladı. Taşınmazlar toplam 5 milyon 595 bin 500 liraya özelleştirildi...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

ÖİB Ankara ve Tokat'taki bazı taşınmazların satışlarını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara ve Tokat'taki 4 taşınmazın satışını onayladı.

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Nuri Ersoy: Turizm bölgelerinde altyapı yatırımları başlattık!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ege Bölgesi’ndeki altyapı ihtiyaçlarının tespitini tamamlıyoruz. Bakanlık olarak yıl sonuna kadar tüm bölgelerde ihaleleri tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

ÖİB Ankara'daki 17 gayrimenkulü satışa sunuyor!

ÖİB Ankara İli Yenimahalle ve Gölbaşı İlçesi'ndeki toplam 17 gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

ÖİB Ankara'daki 27 gayrimenkulü özelleştiriyor!

ÖİB Ankara Yenimahalle ve Gölbaşı'ndaki 27 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme ihaleleri 29 Haziran'da yapılacak..

ÖİB'den Ankara'da taşınmaz satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bazı taşınmazların satış işlemi onaylandı. ÖİB'nin konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB'den Ankara'da satılık gayrimenkul ihalesi 20 Eylül'de!

ÖİB Ankara ili, Çankaya ilçesi, Eti Mahallesi'nde yer alan taşınmaz ve üzerindeki binayı satış yöntemi ile özelleştiriyor. İhale 20 Eylül'de gerçekleşecek..

ÖİB'den Ankara'daki gayrimenkul satışlarına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) Ankara'daki bazı taşınmazların satışı ve özelleştirilmeleri onaylandı.

ÖİB'den Ankara Gölbaşı'nda 7 özelleştirme kararı!

ÖİB, Ankara Gölbaşı'nda bulunan 7 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale bilgilerinin yer aldığı özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de..

ÖİB, 4 ildeki 4 gayrimenkulü özelleştirecek!

ÖİB, Ankara, Denizli, Erzurum ve Muş'taki gayrimenkulleri özelleştirecek. İhaleye son teklif verme süresi 22 Ağustos olarak belirlendi.

ÖİB Ankara ihaleleri Haberi

ÖİB Ankara ihaleleri

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan muhtelif taşınmazların satış yöntemi ve pazarlık usulü uygulanmak suretiyle özelleştirilmelerini teminen gerçekleştirilen ihaleler sonucu İhale Komisyonlarınca satışları onaylandı. Taşınmazlar toplam 5 milyon 595 bin 500 liraya özelleştirildi.

Satışları onaylanan taşınmazlar ve satış bedelleri şöyle sıralandı;

1- Ankara İli Gölbaşı İlçesi Oyaca-İmar Mahallesi, 118 ada 2 nolu parsel 1.699 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, 82 bin 500 lira.


2- Adıyaman İli Besni İlçesi Aşağı Sarhan Mahallesi, 145 ada 2 nolu parseldeki 42 bin 241 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, 450 bin lira.


3- Ankara İli Etimesgut İlçesi Eryaman Mahakkesi 63394 ada 1 nolu parseldeki 5 bin 857 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, 5 milyon 60 bin lira.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 07/12/2018 Tarihli ve 2018/ÖİB-K-97 ve 98 Sayılı Kararları için