17 / 05 / 2024

ÖİB arsası

ÖİB arsası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Tiirkşeker AŞ'ye ait Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki taşınmazların satışını onayladı. ÖİB'nin konuya ilişkin karar Resmi Gazete nin dünkü sayısında yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Mahallesi'nde bulunan otel arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir'in Beyoğlu'ndaki arsası yine satılamadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda bulunan 700 metrekarelik arsası satılmaktan kurtuldu. Başkan Soyer, arsanın satışı için geri adım attı.

Kayseri Büyükşehir'den 6 milyon TL'ye satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gesi’deki akaryakıt istasyonu arsası için ihale gerçekleştirecek. İhale, 19 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 dev arsasını satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçesine bağlı 5 mahallesindeki 5 dev arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

Kayseri Büyükşehir'den 11 milyon TL'ye satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan'a bağlı Pervane Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasını ihale ile satıyor...

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılara yeni fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Kayseri Gültepe Mahallesi’nde bulunan 3 adet konut+ticaret alanı arsası ihale ile satışa çıkarılacak.

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsa 13.3 milyona satıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Pervane Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu arsası için ihale gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir'den arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Pervane Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satacak.

İBB, Boğaz'ın kıyısındaki arsasını satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş Kuruçeşme'de boğaz kıyısında yer alan son derece stratejik konumda bulunan arsasını satış listesine ekledi. 

Kayseri Büyükşehir'den 7 milyon TL'ye satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Pervane mevkiideki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası ihale ile satışa sunuluyor. İhale 18 Temmuz'da gerçekleşecek...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 31 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Bölge Hastanesi yanında yer alan 31 adet konut ve konut+ticaret alanı arsasını ihaleyle satışa sunacak.

ÖİB arsası Haberi

ÖİB arsası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Tiirkşeker AŞ'ye ait Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki taşınmazların satışını onayladı. ÖİB'nin konuya ilişkin karar Resmi Gazete nin dünkü sayısında yayımlandı. 


Buna göre. şirkete ait Buısa'nın Osmangazi ilçesindeki 320,38 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerindeki mütemmimlerinin (kargir ev) özelleştirilmesine ilişkin yapılan ihalede, taşınmazın 1 milyon 260 hin lira bedelle en yüksek teklifi veren Beğenilir Turizm Oto Kiralama Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti'ye satılmasına ilişkin karar...