23 / 07 / 2024

öib çatalca ihalesi

öib çatalca ihalesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca ilçesi, Muratbey Mahallesi'nde bulunan parselleri satışa çıkarmıştı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan duyuruda ihalelerin iptal edildiği belirtildi.

TOKİ'den Çatalca'ya 648 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

Çatalca Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

“Daha Çok Yeşil” anlayışı kapsamında TOKİ tarafından Çatalca'da yapılacak olan Çatalca Millet Bahçesi'nin ihalesi dün yapıldı.

Çatalca Millet Bahçesi ihalesi 8 Haziran'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar ve İzzettin Mahallesi, İzzettin Köyü' nde 1 Adet Tribün Yapısı İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çatalca Hükümet Konağı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çatalca Hükümet Konağı inşaat ihalesi 8 Nisan'da!

TOKİ İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan'da yapılacak...

TOKİ Çatalca Hükümet Konağı ihalesi 8 Nisan'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çatalca Hükümet Konağı ihalesi 8 Nisan'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Çatalca Hükümet Konağı 8 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca Hükümet Konağı için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çatalca'da satılık tarla! 11,7 milyon TL'ye!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bulunan tarla İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. Tahmini satış bedeli 11 milyon 700 bin TL olan tarlanın ihalesi 19 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Çatalca'da 25,4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde yer alan 3 arsa İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. Toplam satış bedeli 25 milyon 495 bin TL olarak belirtilen tarlaların ihalesi 29 Kasım 2017 tarihinde yapılacak.

öib çatalca ihalesi Haberi

öib çatalca ihalesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca ilçesi, Muratbey Mahallesi'nde bulunan parselleri satışa çıkarmıştı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan duyuruda ihalelerin iptal edildiği belirtildi.


YATIRIMCILARA DUYURU


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


İdaremizce, Karayolları Genel Müdürlüğü adına kayıtlı, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Muratbey Mahallesi, 793, 821, 822, 823 no.lu parseller, 801, 804, 805 no.lu parseller ile 824, 825, 935, 936, 1720 no.lu parsellerin "Satış" yöntemiyle özelleştirilmesini teminen; 16/02/2016 tarihinden itibaren yayımlanan ilanlarla ihaleye çıkılmış ve son teklif verme tarihi 12/04/2016 olarak belirlenmiştir.


Söz konusu Taşınmazların satışına ilişkin ihaleler İlan Metninin 5. maddesi ve İhale Şartnamelerinin ilgili hükümlerine istinaden İdaremizce iptal...