20 / 05 / 2024

ÖİB Düzce Kültür

ÖİB Düzce Kültür

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı,Düzce Merkez İlçesi, Kültür Mahallesi'ndeki taşınmazı özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 3 milyon 800 bin TL ile Eczacı Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.'nden geldi.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Düzce Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi mecliste!

Düzce iline bağlı Kültür Mahallesi'ndeki eski sanayi çarşısı olarak bilinen sanayi bölgesinin taşınması ve bölgenin kentsel dönüşüm projesi mecliste konu oldu..

Düzce Kaynaşlı Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Düzce Kaynaşlı'da önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi için çalışmalar başladı. Merkezin temelinin yakında atılması bekleniyor.

Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi imar planı askıda!

İzmir Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı askıda...

Bursa Hasanpaşa Hamamı Kültür Merkezi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hasanpaşa (Hasanbey) Hamamı Kültür Merkezi’nin açılış töreninde yaptığı açıklamada, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde değerleriyle yer alan Bursa’nın ilçelerinde de tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarıldığını dile getirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüme tepki!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmaları halkın tepkisine yol açtı. Bölgede arsa değerine göre hak sahiplerine verilen dairelerin sayısı az bulundu.

Düzce Kültür Merkezi açıldı!

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi görkemli açılış töreni ve sergilenen tiyatro gösterisi ile Düzcelileri büyüledi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere Düzce protokolü de Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Düzce Kültür Merkezi'nde son düzenlemeler!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yapımı tamamlanan Kültür Merkezi’ndeki açılış töreni hazırlıklarını inceledi. Düzce’nin önemli yatırımlarından biri olan Kültür Merkezi’nde resmi açılış öncesi son çalışmalar da tamamlandı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesinde yapımı tamamlanan Kültür Merkezi açılıyor. Düzce’nin ‘kültür ve sanat’ kimliğini güçlendirecek önemli bir yatırıma imza atan Düzce Belediyesi, yapımı tamamlanan modern kültür merkezini hizmete açıyor.

ÖİB Düzce Kültür Haberi

ÖİB Düzce Kültür

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı,Düzce Merkez İlçesi, Kültür Mahallesi'ndeki taşınmazı özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 3 milyon 800 bin TL ile Eczacı Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.'nden geldi.


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

Tarih           :   03/11/2015

Karar No    :   2015/86

Konu           :   Düzce İli, Merkez İlçesi, Kültür Mahallesi,

                         40 Ada, 38 Parsel (248/319 Oranında Hisse)

Kurulumuzca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 30/06/2015 tarihli ve 4201 sayılı yazısına istinaden;

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Düzce İli, Merkez İlçesi, Kültür Mahallesi, 40 ada, 38 parselde kayıtlı 619,68 m2 yüzölçümlü taşınmazda bulunan 248/319 oranındaki 481,76 m² hissenin (Taşınmaz) “Satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İdare’ce 4046...