07 / 05 / 2024

öib istanbul gayrimenkul satışı

öib istanbul gayrimenkul satışı

ÖİB İstanbul'daki bazı taşınmazların satışı onaylandı. Kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor? Seçim sonrası kentsel dönüşüm hızlanacak mı? 

Seçimlerden önce sık sık konut piyasasının geleceği merak ediliyordu. Peki İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor?

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Zeyn İstanbul Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyn İstanbul Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Riham Alothman tarafından kuruldu.

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Karaaslan tarafından kuruldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile IBC Knowledge Park Private Limited tarafından kuruldu.

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Khan tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dönmez ve Mona Seıfalıpour ortaklığında kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Kuş İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kuş İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Farzaneh Hassanlou tarafından kuruldu.

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Haqı Ism Al-Qaysı tarafından kuruldu.

öib istanbul gayrimenkul satışı Haberi

öib istanbul gayrimenkul satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) İstanbul'daki bazı taşınmazların satışı onaylandı.


Konuya ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre, Maliye hazinesine kayıtlı, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi'ndeki taşınmazın, özelleştirme ihalesinde 385 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Nuriye Aksu'ya satılmasına karar verildi.


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi'ndeki başka bir taşınmazın da özelleştirme ihalesinde 401 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Nazmi Özdemir'e satışı onaylandı. 


Öte yandan, ÖİB tarafından, Elektrik Üretim Anonim Şirketine (EÜAŞ) ait İzmir'in Aliağa Mahallesi'ndeki taşınmaz ve üzerinde bulunan varlıkların satış yöntemiyle özelleştirilmesi için ihale ilanı da yayımlandı. İlana göre, ihalede geçici teminat tutarı 2 milyon lira, ihale şartnamesi bedeli de 5 bin lira olarak belirlendi. Son teklif tarihi 8 Aralık 2017...