14 / 05 / 2024

ÖİB Kilis Merkez gayrimenkulleri

ÖİB Kilis Merkez gayrimenkulleri

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Sümer Holding A.Ş.'ye ait Kilis İli Merkez İlçesi Deveciler Mahallesi'ndeki 2 gayrimenkulün satışı onaylandı...

Milli Emlak'tan 3 yeni fırsat daha! 2 şehirde 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi müjdesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir İnönü, Eskişehir Odunpazarı ve Kilis Merkez'de yer alan 3 adet araziyi 8 bin TL'den başlayan bedellerle kiraya verecek. İşte o ihale ilanları...

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Emtia piyasasında sert dalgalanmalar!

Emtia piyasası, sert dalgalanmaların meydana geldiği bir haftayı geride bıraktı. Merkez bankalarının açıkladığı faiz kararları ile belli olan makro ekonomik verilerinden sonra emtia piyasasında karışık bir seyir izlendi. İşte detaylar...

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Dolar 12 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'nın faiz beklentisi açıklandı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı tüm dünyada merakla bekleniyor. Ekonomide gergin bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'nın faiz beklentisi açıklandı. Dolar 12 saat sonra böyle olacak.

Yarından sonra euro böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 15 Haziran günü faiz kararını açıklayacak. Piyasalar heyecanla kararı beklerken euronun yönü belli oldu. Yarından sonra euro böyle olacak...

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı! 

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak... Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı... 

Avrupa Merkez Bankası üyesinden ilk açıklama geldi! Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yönetim kurulu üyesi Klaas Knot, ECB'nin vereceği faiz kararı ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine sonrası Euro güne rekorla başladı. Avrupa Merkez Bankası'ndan ise kritik açıklama geldi. Euro 10 gün sonra böyle olacak. 

Merkez Bankası rezervleri negatif bölgede kaldı: 10 ay sonra ilk kez 100 milyar doların altına indi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) brüt ve altın rezervlerinde düşüş görülürken, net rezervleri negatif bölgede kalmayı sürdürdü. Toplam rezervler 10 ay sonra ilk defa 100 milyar doların altına indi. İşte detaylar...

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Merkez Mahallesi, 472 ada, 2 parselin güneydoğusundaki terkli alan ile 472 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Karar kesin! Euro işte tam olarak böyle olacak!

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde'den haziran ayında yapacağı faiz toplantısı ile ilgili açıklama geldi.  Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro işte tam olarak böyle olacak!

ÖİB Kilis Merkez gayrimenkulleri Haberi

ÖİB Kilis Merkez gayrimenkulleri

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Sümer Holding A.Ş.'ye ait Kilis İli Merkez İlçesi Deveciler Mahallesi 2133 ada 11 parseldeki 1.017,96 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, 248 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Ömer Fevzi Çelebi'ye,

Sümer Holding A.Ş.'ye ait Kilis İli Merkez İlçesi Deveciler Mahallesi 2133 ada 12 parseldeki 1.013,58 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, 247 bin TL bedelle yine Ömer Fevzi Çelebi'ye, ihale şartnamesi kapsamında satılmasına onay verildi.

Karar için