26 / 07 / 2024

ÖİB Samsun Alaçam özelleştirme

ÖİB Samsun Alaçam özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Samsun'un Alaçam İlçesi'nde 3 gayrimenkulü satış yöntemiyle satışa sunuyor. İhaleler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Garanti Bankası'ndan bomba karar! Anapara dahil borçlar siliniyor!

Garanti BBVA, Yüz yılın afeti olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremi ardından her kurum gibi can suyu olmaya devam ediyor. Deprem bölgesinde yaşamını yitirmiş vatandaşlar arasından ticari firmaların kredi ve kredi kartı borçlarını anapara dahil olmak üzere sildiklerini açıkladı.

Alomara Group Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kurudu!

Alomara Group Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Yasser B.M. Ala tarafından kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Tarihi Mersin Evleri yeniden hayata kazandırılacak!

Akdeniz Belediyesi ve Mersin Ticaret Sanayi Odası, sayıları 200’ün altına kadar düştüğünü söyleyen Tarihi Mersin Evleri’nin korunması, bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması amacıyla iş birliğinde bulunacak.

Samsun'daki okul binası cezaevi olacak iddiası! 

Samsun Alaçam'da kapatılan bir okulun yarı açık kadın cezaevi olacağı iddia ediliyor. 

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Kayseri Kocasinan'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Ziyagökalp Mahallesi’nde hizmete girecek olan sosyal tesis ve modern pazar yerinin bölgenin yaşam standardını yükselteceğini söyledi.

Alaçam Belediyesi'nden 5.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Alaçam Belediyesi, Yenicami Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek...

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun'daki gayrimenkulü 43 bin 500 TL'ye sattı!

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun Alaçam'daki 76 metrekarelik gayrimenkulü 43 bin 500 TL bedelle sattı... 

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

ÖİB Samsun Alaçam özelleştirme Haberi

ÖİB Samsun Alaçam özelleştirme

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

KARAR


Tarih           :   11/08/2015

Karar No    :   2015/ÖİB-K-60

Konu           :   Samsun İli, Alaçam İlçesi, Yakacık Mahallesi,

                         123 Ada, 32 No.lu Parselin Özelleştirilmesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nca;

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş)’nin 02/07/2015 tarihli ve 11011 sayılı yazısına istinaden,

1- Kuruluş adına kayıtlı; Samsun ili, Alaçam ilçesi, Yakacık Mahallesi, 123 ada, 32 no.lu parseldeki 8.689,00 m2 yüzölçümlü taşınmazın (Taşınmaz), 4046 sayılı Kanun, İhale İlan Metni ve İhale Şartnamesi hükümleri çerçevesinde  “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen İdare’ce 4046 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesinin son fıkrasına istinaden Kuruluş’a verilen satış yetkisi çerçevesinde, Kuruluş tarafından...