02 / 05 / 2024

oka samsun projesi

oka samsun projesi

SAMSUN’da turizm altyapı programıyla kabul edilen projelere, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) toplamda 18 milyon lira hibe verecek.

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

TOKİ Samsun Nalbantlı projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi satışa sunuldu. Projede toplam 155 adet konut bulunuyor.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Ladik projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik 2. Etap projesi 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

TOKİ Samsun Tekkeköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Tekkeköy projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kırıkkale-Samsun Demiryolu projesi için halkın görüşü alınacak!

Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak...

oka samsun projesi Haberi

oka samsun projesi

SAMSUN’da turizm altyapı programıyla kabul edilen projelere, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) toplamda 18 milyon lira hibe verecek. Başvurusu alınan 90 projeden 30 projeyi desteklemeye düşündüklerini belirten OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen, “90’dan fazla proje aldık. Ortalama 30 projeyi desteklemeyi düşünüyoruz” dedi.


Merkezi Samsun’da bulunan, Amasya, Çorum ve Tokat illerinde de faaliyet gösteren OKA yakında açıklayacağı ‘Turizm Altyapı Programı’yla 18 milyon lira hibe dağıtacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen şu bilgileri verdi:

“Turizm altyapı programıyla, yakında açıklanacak 18 milyon lira hibe dağıtacağız. 90’dan fazla proje aldık. Ortalama 30 projeyi desteklemeyi düşünüyoruz. 1 milyon liralık bütçesi olan ve ilk defa gerçekleşecek sivil toplum destekleme programı ilan ettik. Bu projelere maksimum 75 bin lira vereceğiz. İnsan için çalışan sivil...