18 / 05 / 2024

Okan Bayık projeleri

Okan Bayık projeleri

Mimar Okan Bayık kimdir? Mimar Okan Bayık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Okan Bayık, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Okan Bayık...

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Okan Bayülgen: Apartman dairesi biriktiren biri olmadım!

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bayülgen, ''Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Apartman dairesi biriktiren biri olmadım'' dedi.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Okan Bayülgen Bodrum’daki mekanını kapattı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! İstanbul depremi 2045'te olacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, önceki akşam TV100’de canlı yayınlanan Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ programına konuk oldu. Ercan, İstanbul depremi için “2045 yılında olacak” diyerek İstanbulluları korkuttu.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Dron yatırımının inşaat sektöründeki önemi!

Dünyanın dört bir yanında hayata geçirilen inşaat projelerinde, özellikle büyük ve karmaşık projeleri kontrol edebilmek için, insansız hava araçlarından yararlanılıyor.

Muhittin Böcek: Ranta dönük projemiz olmayacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada “Azim ve kararlılıkla halkımıza söz verdiğimiz projeleri yapacağız. Halka dönük projeleri hayata geçireceğiz. Ranta dönük projelerimiz olmayacak” diye konuştu.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Okan Bayık projeleri Haberi

Okan Bayık projeleri

Okan Bayık kimdir?

Okan Bayık, 1977 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Atatürk Lisesi'nin ardından İstanbul Teknik üniversitesi (İTÜ), Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nü 1998 yılında tamamladı. Ardından yine İTÜ'de "Mimarlıkta Değişebilirlik" konulu yüksek lisans çalışmasına başladı. 


O dönemden itibaren Mustafa öney, Mustafa Toner, Cengiz Bektaş, Nevzat Sayın, Şevki Pekin ve Erginoğlu & çalışlar Mimarlık olmak üzere, çeşitli bürolarda 2006 yılına kadar çalıştı. 2006 yılında Serhan Bayık ve Ozan Bayık ile birlikte OSO Mimarlık Ltd. Şti.'yi kurdu.


Mimar Okan Bayık projeleri..

Urla'da Villa (2008 - Sürüyor)

TBM İdealtepe Konutları (2008)

Turkcell AR-GE Binası (2008)

Gaziosmanpaşa Belediyesi Fuar Standı (2008)

Çinili Döner (2008)

IC Hotels Çocuk Odaları (2008)

Karınca, Akmerkez (2008)

Abercrombie 3. Cadde (2008)

AO Evi (2008)

Marandi Ofis Binası (2008)

Özürlüler için Tasarlanmış Restoran (2007)

Ceylan Intercontinental Oteli Fitness ve Spa Merkezi (2007)

MN Evi (2007)

Karınca, Capacity...