16 / 05 / 2024

okan bayülgen kadınlar ve kuaförler sergisi

okan bayülgen kadınlar ve kuaförler sergisi

Okan Bayülgen’in fotoğraf sanatçısı kimliğiyle hazırladığı Kadınlar ve Kuaförler adlı Fotoğraf Sergisi 1 Haziran – 15 Haziran tarihleri arasında; Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşuyor...

Okan Bayülgen: Apartman dairesi biriktiren biri olmadım!

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bayülgen, ''Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Apartman dairesi biriktiren biri olmadım'' dedi.

Okan Bayülgen Bodrum’daki mekanını kapattı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

2018 yılına ait konut satış rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı. Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satış sonucu el değiştirdi. Peki, 2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

Okan Bayülgen Galata'daki evini 15.5 milyon TL'ye satıyor!

Okan Bayülgen emlak sektörüne elini attı. Tarabya'da 2 buçuk milyon dolara (13 milyon 575 bin lira) villa satın alan Bayülgen, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda bulunan dairesini satışa çıkardı.

Doğulu kadınlar konut yatırımına yöneldi!

Ekonomik gücünü arttıran kadınların yatırım tercihi gayrimenkul oldu. Doğu'da konut edinen kadınların sayısı yüzde 70 arttı.

Okan Bayülgen evinin kapılarını açtı!

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen evinin kapılarını sosyal medyada açtı. İşte Bayülgen'in o çok merak edilen evi...

Türkiye'nin yüzde 63'ünü erkekler, yüzde 37'sini kadınlar parselledi!

Türkiye'deki 57 milyon 148 bin 995 bin parselden yüzde 63'ü erkeklerin, yüzde 37'si kadınların üzerine kayıtlı. 

Kadınların inşaat sektöründeki konumu güçleniyor!

Evlerde ve binalarda erkeklere göre çok daha fazla vakit geçiren kadınlar, binaların inşasında henüz arzu edilen düzeyde söz sahibi değiller. 

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

İnşaat firmaları bu yıl da kadınları unutmayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kampanyalar hazırladı. İşte kampanya hazırlayan firmalar ve projeleri...

okan bayülgen kadınlar ve kuaförler sergisi Haberi

okan bayülgen kadınlar ve kuaförler sergisi

Okan Bayülgen’in “Schwarzkopf Professional” sponsorluğunda gerçekleştirdiği “Kadınlar ve Kuaförler” fotoğraf sergisine ilham veren duyguyu özetle şöyle açıklamış;“Yaşlandım, saçlarımı boyatmaya başladım. Saçlarım çok erken ağarmıştı, bir oyun nedeniyle saçlarımı boyatmam gerekti. Kadın kuaförlerine gitmeye başladım ve bu kadın dünyasını tanıdım. Bir profesyonel hizmetle, kadın arasındaki ticareti aşan, bağımlılık yapan, tılsımı anladım” diyor ve soruyor “ objektifim benim anladığım bu gerçekleri yakalayabilecek miydi?”


İşte bu çok özel Fotoğraf Sergisi Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi’nde 15 Haziran’a kadar Ümraniyelileri ve tüm Anadolu Yakasında yaşayanları buluşturuyor.


Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi Müdürü Selçuk Koçak “Meydan Ümraniye olarak özel bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyoruz. Okan Bayülgen’e, değerli kuaförlere ve Schwarzkopf Professional’a da sponsor olarak destek verdiği için teşekkür ediyoruz”...