07 / 05 / 2024

Okan Dinç

Okan Dinç

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Aziz Güneş, Okan Dinç tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da kuruldu.

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Akmerkez GYO davasında Ömer Dinçkök temyize gidiyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket ortaklarından Ömer Dinçkök tarafından şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan davaya ilişkin KAP'a bildirimde bulundu.

Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Okan Süha Yıldırım kimdir? Okan Süha Yıldırım bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Yıldırım, Hollanda merkezli Liftinstuut Solutions B.V. şirketinde Yönetim Kurulu üyeliği görevine devam ediyor.

KW Çekmeköy Bölge Müdürlüğü’nün takım lideri Aynur Dinçel oldu!

Profesyonel iş tecrübesiyle uzun yıllar elde ettiği önemli başarılar ile sektörün tanınan isimlerinden biri haline gelen Aynur Dinçel, Keller Williams Çekmeköy Bölge Müdürlüğü’nde Takım Lideri olarak göreve başladı.

Demet Akalın ile Okan Kurt çifti Hadımköy'e taşınıyor!

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca eşi Demet Akalın'ı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti. Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.

Okan Ünaldı, 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi'ne katıldı!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Mali İşler Direktörü Okan Ünaldı, Eduplus tarafından düzenlenen 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Piramit Okan Koç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Okan Koç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi, Şehit Engin Mayın Sokak'ta kuruldu.

Demet Akalın ve Okan Kurt Avrupa Yakası'nda ev arıyor!

Beykoz Acarkent'te tripleks bir evde oturan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt bugünlerde Avrupa Yakası'nda ev arıyor. Taşınma işini üzerine alan Akalın, havalar soğumadan uygun bir ev için şimdilerde emlakçıları dolaşıyor.

Dinçkök kardeşler mahkemelik oldu!

Akkök Grubu'nda kardeşler arasındaki hisse krizi mahkemeye taşındı. Ömer Dinçkök, ağabeyi Ali Raif Dinçkök'ün de aralarında bulunduğu 10 yönetici hakkında görevi kullanma iddiasıyla dava açtı

Petek Dinçöz de Makrom'dan dairesini alamadı!

İstanbul Mali Şube Müdürlüğü’nün Makrom Yapı isimli bir inşaat firmasına yaptığı ve 18 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında ifade veren Petek Dinçöz, daire almak üzere anlaştığını ancak daireyi alamadığını söyledi.

Suzan Sabancı Dinçer New York'tan 45 milyon dolara ev aldı!

Akbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, New York'un 57'inci caddesinden 45 milyon dolara ev aldı. Evi ailesiyle ile oturmak için satın alan Suzan Sabancı Dinçer, dekorasyona başladı.

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Okan Dinç Haberi

Okan Dinç

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Aziz Güneş, Okan Dinç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)      Şirket bütçesi ile ilgili genel bütçeye  dahil dairelerle, İktisadi devlet teşekkülü, katma ve özel bütçeli dairelere, Özel idare ve Belediyelere,Hakiki ve hükmi şahıslara karşı yer altı ve yer üstü her türlü inşaat, baraj, kanal, içme suyu, kanalizasyon, köprü ve yol ihalelerine iştirak etmek,taahhüt işleri yapmak,toplu veya münferit otel,motel,resmi bina han çarşı, işyeri, fabrika sınai tesisleri, yol ve köprü gibi inşaat taahhüt işlerini gerek şirket olarak, gerekse gerçek veya tüzel kişilerle birlikte ortaklık kurmak sureti ile yapmak. b)      Şirket konusu...