07 / 05 / 2024

Okan Holding Alışveriş Merkezleri

Okan Holding Alışveriş Merkezleri

Yeni yapılanma ile büyümeye devam eden Turkmall’un Kiralama Direktörlüğü görevini perakende sektörünün yakından tanıdığı Tolga Ergut üstlendi

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Balıkesir'e 100 milyon dolarlık Alışveriş Caddesi geliyor!

Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Van Alışveriş Merkezi açıldı!

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen ve şehrin ilk alışveriş merkezi olan Van AVM hizmete açıldı. Vanlılar, ilk gün Van AVM’ye akın etti.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Magnesia Alışveriş Merkezi, Forum Magnesia ismiyle hizmete devam edecek!

Magnesia Alışveriş Merkezi, yeni yıldan itibaren ziyaretçilerine Forum Magnesia adıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni dönemde AVM müdürlüğü görevini ise Okan Yavaş üstlenecek. AVM Manisa' da yer alıyor.

Troypark Alışveriş Merkezi 30 Ocak'ta açılacak!

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan Troypark Alışveriş Merkezi'nin 30 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi. Doğan, önümüzdeki yılın ikinci yarısında kentte 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı da yapacaklarını dile getirdi.

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi!

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi projesi Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Erasta Alışveriş Merkezi açıldı!

Fethiye'de yapımı tamamlanan Erasta Alışveriş Merkezi (AVM) törenle açıldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu Fethiye'ye Erasta Alışveriş Merkezi'ni kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi 1. yaşını kutluyor!

Rönesans Holding’in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla kurduğu Piazza markalı alışveriş merkezlerinin ilki olan “Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi” 1. yaş gününü çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Cevahir Holding, Makedonya ve Rusya'da alışveriş merkezleri inşa edecek!

Cevahir Alışveriş Merkezi'n inşaat sektörüyle işe başlayan ve ardından turizm, madencilik ve sanayii alanlarnıda işlerini genişleten Cevahir Holding, Makedonya, Iran ve Rusya'da alışveriş merkezleri inşa etmeye hazırlanıyor...

Axis AVM'den alışveriş yapana Corridor Rezidans’ta 20 bin TL indirim!

Sur Yapı Hayat Holding ortaklığıyla yapılan, Kâğıthane’nin ilk ve de tek AVM'si olan Axis Kâğıthane Alış Veriş Merkezi misafirlerine Corridor’dan ev sahibi olabilme fırsatı sunuyor.

Okan Holding Alışveriş Merkezleri Haberi

Okan Holding Alışveriş Merkezleri

Alışveriş merkezi geliştirme ve yatırım sektörünün lider şirketlerinden Turkmall’daki yeni yapılanma sürecinde Turkmall CEO’su Levent Eyüboğlu, Turkmall Şirketler Grubu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenirken, Kiralama ve Alışveriş Merkezi Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hilmi Özçakır da Turkmall CEO’luğu görevine atanmıştı. 


2002-2005 yılları arasında Tepe Holding bünyesindeki Tepe Emlak’ta Kiralama ve Yönetim Koordinasyon Yardımcılığı görevini sürdüren Tolga Ergut, 2005-2006 yılları arasında Okan Holding Alışveriş Merkezleri ve Konut Kiralama Yönetim ve Satış Koordinatörlüğü görevini yaptı. 


2006 yılında Multi Development’da göreve başlayan Ergut,  Mart 2010 -Mart 2012 arasında Multi Development’da Kiralama Direktörü olarak çalıştı ve Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Çamlık, Forum Aydın, Forum Trabzon, Forum Ankara, Forum İstanbul, Marmara Forum, Forum Kayseri ve Forum Gaziantep projelerinin kiralamalarını...