07 / 05 / 2024

OKAN Üniversitesi ikinci diş hastanesi

OKAN Üniversitesi ikinci diş hastanesi

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 9 Şubat 2023!

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 9 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Anadolu Üniversitesi 2022-2023 yılı Açıköğretim Öğretim Giderleri 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Okulların açılmasına az bir vakit kalmışken, sınavsız ikinci üniversite imkanı veren Anadolu Üniversitesi, 1 Eylül 2022 tarihli eğitim takvimini açıkladı! Bu dönem açacağı bölümler ve bölüm harçların açıkladı! İşte haberin devamı...

Munzur Üniversitesi'nin ikinci etap inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Tunceli'de 2008 yılında kurulduktan sonra öğrenci almaya başlayan ve 200 milyon liralık bütçe ayrılan Munzur Üniversitesinde, ikinci etap inşaat projelerinin gelecek yıl tamamlanması amaçlanıyor.

Bursa’ya ikinci tıp fakültesi kuruluyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye’nin depremle büyük imtihanı!

Maden Yüksek Mühendisi Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kahriman, Silivrideki 5,8 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili makale kaleme aldı. İ şte Kahriman’ın makalesi...

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Adana Metrosu Çukurova Üniversitesi'ne uzatılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı. Sözlü, hafif raylı sistem hattının Çukurova Üniversitesi'ne kadar uzatılacağını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi için üçüncü fakülte müjdesi!

MATSO tarafından inşa edilen Akdeniz Üniversitesi'nin ikinci kampüsü açıldı. Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi yeni yılda 800 öğrenciye öğrenim sağlayacak.

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

Gaziantep Bilişim ve Teknoloji Üniversitesi kente değer katacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’e kurulacak ikinci devlet üniversitesi için adeta Ankara-Gaziantep arasında mekik dokudu.

Samsun'a ikinci devlet üniversitesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Samsun'a ikinci bir devlet üniversitesini açıyoruz. Doğrudan şehrimizin ismini verdiğimiz Samsun Üniversitemizin kuruluşuyla ilgili karar, önceki gün Yükseköğretim Kurulumuzda alındı" dedi.

OKAN Üniversitesi ikinci diş hastanesi Haberi

OKAN Üniversitesi ikinci diş hastanesi

Okan Üniversitesi, Tuzla'da Türkiye'nin en büyük sağlık yatırımlarından birine imza attı. Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'de diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastanenin yatırım maliyeti ise 25 milyon dolar olarak açıklandı. Okan Üniversitesi'nin s sektörüne yaptığı yatırımların top 150 milyon doları buldu.


25 milyon dolarlık yatırımla yapılan hastane bünyesinde, iki adet genel anestezi ameliyathanesi, cerrahi periodontoloji anabilim dallarına level 1 lokal anestezi ameliyathar dental lazer ünitesi, CAD-CAM ünitesi, endodontik mikroskop ünit son teknoloji radyoloji görüntüleme cihazları, dental volumetrik tomografi ve RVG sistemleri, ortodonti ve protez laboratuvarları, A laboratuvarı, dünya standartlarında dezenfeksiyon ve sterilizasyor altyapısı bulunuyor. Türkiye'de ilk kez Mecidiyeköy'deki Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim...