02 / 05 / 2024

Okçu Proje İnşaat adres

Okçu Proje İnşaat adres

Okçu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hakan Okçu ve Ulaş Çabuk tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Devran Proje İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Proje İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Yuğurtçu tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt  Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Konuk, Oskay Konuk ve  Simay Konuk tarafından kuruldu.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın iflas kararı kaldırıldı!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verildi.

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mentaş Yatırım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mentaş Yatırım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ersal Köymen ve Fethi Yiğit ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bos Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bos Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erhan Akgün tarafından kuruldu.

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Kaan Kuştul tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kaplaner Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplaner Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taner Kaplaner ve Caner Kaplaner ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okçu Proje İnşaat adres Haberi

Okçu Proje İnşaat adres



Okçu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hakan Okçu ve Ulaş Çabuk tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.


Okçu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...