05 / 05 / 2024

ökkeş namlı

ökkeş namlı

Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, "Yapılan park alanlarını gezip yetkililerden bilgi aldıktan sonra "parksız mahalle bırakmayacaklarını" söyledi. Gülova sokakta inşa edilen iki yeni park bir ay içinde tamamlanacak.

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 112 milyon 357 bin 574,95 TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş depremlerinde herkesi şoke eden detay! Duyanların ağzı resmen açık kaldı!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve 38 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın ruhsatsız yapıldığı ortaya çıktı. İlgili apartmana yönelik aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da bulunduğu 9 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava

Gaziantep'te 26 kişinin yaşamını yitirdiği binaya sahte belgelerle yapı ruhsatı düzenlenmiş!

Gaziantep'te, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde yıkılan ve 26 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edilen iddianame kabul edildi.

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

Ryl Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ryl Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Alpan Namlı, Ziya Keskin ve Ömür Aydın ortaklığında kuruldu.

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Namlı ve Zafer Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Şufa Hakkı nedir, nasıl kullanılır? Şufa Hakkı davası nasıl açılır?

Şufa Hakkı başka bir ifade ile önamlım hakkı, bir taşınmaza ilişkin belirli bir kişiye öncelikli satın alma hakkı tanıyan bir hak olarak biliniyor. Peki, Şufa Hakkı nedir, nasıl kullanılır? Şufa Hakkı davası nasıl açılır? İşte tüm detaylar...

Namlı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Namlı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de Bülent Karakuş tarafından kuruldu.

Bodrumsun Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrumsun Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Hasan Fırat Namlı ve tuğba Mercan ortaklığında kuruldu.

Üstdüzey İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstdüzey İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ökkeş Kaplan tarafından kuruldu.

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Namlıoğlu tarafından kuruldu.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

ökkeş namlı Haberi

ökkeş namlı

Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, "Yapılan park alanlarını gezip yetkililerden bilgi aldıktan sonra "parksız mahalle bırakmayacaklarını" söyledi. 

Namlı, "Üzümlü deresi bitişiğine Cuma pazarının hemen altında oluşturduğumuz park yaklaşık 2000 metrekare. 

Gülova sokaktaki parkımızda 2300 metrekareden oluşuyor. Her iki parkımızda da hatta Deliçay bitişiğinde 80 dönüm alana kuracağımız parkta da taş tahkimatı yapıyoruz. Kayaları kırarak ve mevcut çakıl şantiyesinden elde ettiğimiz elimizdeki taşları getirerek parklarda farklı bir otantik hava, görünüm oluşturuyoruz. Hem para vermeden temini kolay hemde bakıldığı zaman göze hoş gelen bir görünüm kazanıyoruz.Uzunbanı mahallesindeki yapımı süren iki parkımızda önceliği ağaçlandırmaya sonra çevre düzenine son olarak ta oyuncak ve spor aletlerini yerleştirilmesine veriyoruz. Çocuklarımız biter bitmez kullanmaya başlıyorlar. Mahalleli memnun, anne babalar memnun, çocuklar memnun. Hepsi tokalaşmak için, teşekkür etmek için...