05 / 05 / 2024

okmeydanı dağıtım töreni

okmeydanı dağıtım töreni

Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Projesi tapu dağıtım töreni bugün yapılıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Avrupa yakasında yer alan Okmeydanı Projesi tapu dağıtım töreninde gündemdeki olayların değerlendirmesini de yaptı...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

KİPTAŞ Okmeydanı Van Blokları'nda 80 daire hak sahiplerine dağıtılacak!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir yere sahip olan Van Blokları’ndaki 130 konutu teslime hazır hale getirdi. Beyoğlu Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmalarda 80 konut hak sahiplerine dağıtılacak. 

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

Ataşehir'de 14 projenin açılış töreni 26 Kasım'da!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

TİKA'nın 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtım töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Projeleri Tanıtım Töreni'nde konuştu. TİKA'nın 4 kıtada, 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi toplu açılış töreni 13 Kasım’da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek toplu temel atma töreni ile 101 milyon liralık projede çalışmaların başlatılacağını açıkladı.

Sakarya Toplu Temel Atma Töreni 13 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile yaklaşık 101 Milyon TL’lik yatırımı Sakarya ile buluşturacaklarını açıkladı.

Bünyan'da toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Bünyan Belediyesi tarafından, '2015 yılı faaliyetleri, gilaburu tanıtımı ve toplu temel atma töreni' düzenlendi. Bünyan Köprübaşı Mevdan'ında düzenlenen programa Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Milletvekili adayı Taner Yıldız da katıldı.

okmeydanı dağıtım töreni Haberi

okmeydanı dağıtım töreni

Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Projesi tapu dağıtım töreni yapılıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan törende gündemdeki olayların değerlendirmesini de yaptı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Milletin oyuyla AK Parti çatısı altında görev alanlar, meğer bir yerlerden gelen emir ve talimatla istifa ettirilmişler, meğer AK Parti'ye de bazı tuzluklar sızmış" dedi.


Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Projesi Tapu Dağıtım Töreni'nde yaptığı konuşmada, İstanbul'u da içine katarak, Türkiye'de nasıl bir oyun oynanmak, nasıl darbe gerçekleştirilmek istendiğini paylaşmak istediğini dile getirerek, "Çünkü, bu seçime çok farklı bir zeminde giriyoruz" ifadesini...