29 / 04 / 2024

Okmeydanı fetihtepe tapu

Okmeydanı fetihtepe tapu

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, dönüşüm için Fetihtepe ve Piripaşa’dan startı verdi. Başkan Demircan, “Tapusunu almış, uzlaşmayı tamamlayan adalarda belediye firmamız, hak sahipleri ile kat karşılığı anlaşmalara başlayacak” dedi.

Okmeydanı Fetihtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Evler tahliye ediliyor mu?

İstanbul Okmeydanı’nda Beyoğlu Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Bugün de çalışmalar nedeniyle vatandaşlar evlerini terk ederken, bazıları da memletlerine dönmek zorunda kalıyor. 

Okmeydanı Fetihtepe'de kentsel dönüşüm krizi: Sözleşme ve proje yok iddası!

İstanbul'un Okmeydanı ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde kriz yaşanıyor. Mahalleliler, sözleşmenin ve projenin olmadığını söylüyor...

Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde sular durulmuyor!

Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde sular durulmuyor. Kentsel dönüşümde mağduriyet yaşamak istemeyen vatandaşlara CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, HDP, SOL Parti, TİP, Gelecek Partisi, DSP ve Merkez Partisi'nden destek oldu.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma Kasım'da vuruluyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'ndaki projelere ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor" dedi...

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlatılacağı Fetihtepe Mahallesine ziyarette bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşların projeye ilişkin sorularını cevapladı. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor!

2014 yılında tapu sorunu çözülmeye başlanan Okmeydanı'nda tapular verilmeye başlanınca bölge halkı 'dönüşüm ne olacak?' diye merakla beklemeye başladı. Nihayet Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor. 

Tapu sorunu çözülen Okmeydanı cazibe merkezi oldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'na yapılan bütün bu güzellikler, büyük Okmeydanı dönüşümünün bir nevi habercisidir" dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Okmeydanı’nda tapu sorununun çözümü sonrasında kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yasa üzerinde çalışıldığını belirterek, “Okmeydanı’nda dönüşüm 24 bin haneyi ilgilendiriyor, 5 bin 585 bina var” dedi.

Okmeydanı’nda tapuların yüzde 40’ı tamam!

Okmeydanı'ndakiyarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahibini buldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demircan 11 ailenin daha tapularını teslim etti...

Okmeydanı fetihtepe tapu Haberi

Okmeydanı fetihtepe tapu

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu sorununun çözülmesiyle birlikte, ikinci ve en önemli adım atıldı. Toplam 1 Milyon 650 bin metrekare alanı kapsayan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinde 1. Etap uzlaşmaları başladı. Fetihtepe ve Piripaşa mahallelerini kapsayan, 3550, 3571, 3572, 2950 adalarda ikamet eden hak sahipleriyle Okçular Vakfı’nda bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yoğun katılımın olduğu toplantıda, hak sahiplerine dönüşümün başladığının müjdesini verdi.


“BUGÜN OKMEYDANI İÇİN TARİHİ BİR GÜN”

Yürütülen titiz çalışmalar sonucunda Okmeydanı’ndaki mülkiyet sorununun çözüldüğünü söyleyen Başkan Demircan, “Bugün Okmeydanı için tarihi bir gün. Hak sahiplerine tapularını dağıtarak, imarlı ve planlı yapılaşmanın önündeki engelleri birer birer kaldırdık. Şimdi de Kentsel Dönüşüm Projesine startı vermek için gün sayıyoruz. Tapusunu almış ve uzlaşmasını tamamlayan adalardan ilk kazmayı vuracağız” dedi.


“HERKES...