02 / 05 / 2024

Okmeydanı nüfusu kaç

Okmeydanı nüfusu kaç

GEÇEN hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın katılımı ile tapu dağıtımı yapılan Okmeydanı' nda ki dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. Okmeydanı nüfusu 100 bine yükselecek...

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Bayram öncesi altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 8 Nisan altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta değer kaybederken, haftaya yükselişle başladı. Altın bilezik fiyatları ise fırladı.Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 8 Nisan altın bilezik fiyatları

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

87 kattan oluşan binalar 1942'ye damga vurdu! 4 şehir nüfusu kadar olan binaların maliyeti 13 milyon dolar!

Dünyanın en yüksek binaları Amerika'da. Bunların en büyüğü ise 87 katlı büyüklüğündeki Volovrt olup 241 metre yükseklikte olup, 87 kattan oluşuyor. 4 şehir nüfusu kadar olan binalar 13 milyon dolara mal olmuş.

TÜİK açıkladı! Türkiye'deki kadın nüfusu belli oldu

Türkiye'de kadın nüfusu 42 milyon 638 bin 306 olarak kaydedildi. Yapılan açıklama kapsamında, bu da nüfusun yüzde 49,9'un kadınlardan oluştuğu anlamına gelmektedir.

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

TÜİK açıkladı! İstanbul'un nüfusu 131 ülkeyi geride bıraktı

İstanbul'un nüfusu, 2023 senesinde 252 bin 27 kişi gerilese de 131 ülkeyi geride bıraktığı açıklandı. Portekiz, Macaristan, Yunanistan, Ürdün ve Tunus, nüfus olarak İstanbul’un gerisinde kalan ülkeler arasında oldu.

İstanbul'un nüfusu 2023'te yüzde 1.6 oranında azaldı: Satılık ve kiralık ev fiyatları göçü artırdı!

Türkiye’nin nüfusu 2023'te yerinde saydı ve yalnızca yüzde 0.01 artarken, İstanbul'un nüfusu 2023'te yüzde 1.6 oranında azaldı. Megakentteki bu azalmada kira ve konut fiyatlarının etkili olduğu belirtiliyor. İşte ayrıntılar..

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin nüfusu 85 milyon 372 bin 377 oldu

Türkiye'nin nüfusu, 2023 yılında bir önceki seneye oranla 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 olduğu açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 Sonuçları"nı da duyurdu.

Dünya nüfusu açıklandı! Dünya nüfusu 66 milyon kişi arttı...

Alman Dünya Nüfusu Vakfı, 2023 senesinde dünya nüfusunun yaklaşık 66 milyon kişi arttığını kaydetti. Buna göre,  2024 sene başı itibarı ile  dünya nüfusu 8 milyar 73 milyon 859 bin 407 kişi olduğu kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 27,70 TL ile yeni rekora imza atan dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. 9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı...

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Piyasalar tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı merakla bekleniyor. Peki Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte merak edilenler..

Okmeydanı nüfusu kaç Haberi

Okmeydanı nüfusu kaç

İstanbul'un en karışık ve nüfus yoğunluğunun en fazla olan yerlerinin başında gelen Okmeydanı için hazırlanan 3 milyon metrekarelik dev dönüşüm hakkında bilgi veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'nda mülk sahibi olanlar için tapu sahibi olmak bir hayaldi. 


Vatandaşlarımız tapularını almaya hak kazandı. İstanbul'un en sorunlu bölgesi İstanbul'un en gözde yerleşim bölgesi olacak" diye konuştu. 


5 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM 


Hazırlanan imar planlarının kentsel dönüşüme vatandaş onayıyla başlayacağını ifade eden Demircan, Okmeydam'nın Beyoğlu İlçesi'nin 3'te l'i üzerinde bulunduğuna ve 250 binlik ilçe nüfusunun 75 bininin burada yaşadığına dikkat çekti. 


Okmeydanı'nda 5 mahalleyi içine alan kentsel dönüm için planlama yaptıklarını anlatan Demircan, "Dönüşümün ardından 100 bin kişinin burada yaşayacağını öngörüyoruz. Bu nüfusun bütün ihtiyaçlarını dikkate alarak plan düzeyinde bir şehir kurduk. Bu planlama bir ilçe...