05 / 05 / 2024

okmeydanı tapu 2013

okmeydanı tapu 2013

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı’nda 24 bin 306 bağımsız birim ve 18 bin mülk sahibine tapularını alabileceklerine dair resmi bir yazı gönderdi. Böylece Okmeydanı sakinleri tapu almaya hak kazandıklarına dair ilk defa resmi bir belgeye sahip oldular...

Okmeydanı'nda yaklaşık 80 bin kişiye tapuları verilecek!

İstanbul Okmeydanı'nda yaşanan tapu sorununa çözüm arayışlarına başlandı. Bölgede yaşayan yaklaşık 80 bin kişiye tapuları verilecek...

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Kağıthane'de günde 100 tapu işlemi gerçekleştirildi!

Kağıthane Tapu Müdürlüğü, İstanbul’da 39 ilçe arasında 2013'ten beri günlük bazda işlemleri en hızlı tamamlayan tapu müdürlüğü olarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor!

2014 yılında tapu sorunu çözülmeye başlanan Okmeydanı'nda tapular verilmeye başlanınca bölge halkı 'dönüşüm ne olacak?' diye merakla beklemeye başladı. Nihayet Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor. 

Tapu sorunu çözülen Okmeydanı cazibe merkezi oldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'na yapılan bütün bu güzellikler, büyük Okmeydanı dönüşümünün bir nevi habercisidir" dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Okmeydanı’nda tapu sorununun çözümü sonrasında kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yasa üzerinde çalışıldığını belirterek, “Okmeydanı’nda dönüşüm 24 bin haneyi ilgilendiriyor, 5 bin 585 bina var” dedi.

Okmeydanı’nda tapuların yüzde 40’ı tamam!

Okmeydanı'ndakiyarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahibini buldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demircan 11 ailenin daha tapularını teslim etti...

Okmeydanı'nda 18 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda işlemlerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan vatandaşların sevincine ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tapu alanlar heyecanlı, henüz almayanlar ise merakla bekliyor,” dedi.

Okmeydanı'nda 10 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan on kişinin tapularını kendi elleriyle teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,vatandaşlarla tapu özçekimi yaptı.

Beyoğlu'nda 19 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Bakanı Ahmet Misbah Demircan, Facebook ve Periscope üzerinden yapılan canlı yayınla Kaptanpaşa mahallesinde 19 tapuyu daha hak sahipleriyle buluşturdu.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahiplerine verildi!

Türkiye'de ilk defa "Evde Tapu" dönemini başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra dün 11 tapuyu daha sahipleriyle buluşturdu.

Okmeydanı'nda dönüşüm kapsamında 6 bin tapu teslim edildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

okmeydanı tapu 2013 Haberi

okmeydanı tapu 2013

Gecekondulaşmanın en yoğun olduğu yerlerden biri olan Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediyesi, semt sakinlerine resmi bir yazı göndererek tapu alma hakkına sahip olduklarını belirterek vatandaşları tapularını almaya davet etti.


Beyoğlu Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından her bir mülk sahibine ayrı ayrı gönderilen mektupta, Okmeydanı 1/1000 ölçekli Tarihi Sit Alanları Koruma Amaçlı Etkileşim Geçiş Sahası Uygulama İmar Planı’nın Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kabul edildiği belirtilerek “Böylece bölgede 50 yıldır süregelen mülkiyet problemi çözülmüştür. Yapılan incelemeler sonucunda hak sahibi olduğunuz tespit edilmiş olup anılan taşınmazı satın almanıza engel bir durum olmadığı anlaşılmıştır” denildi.


Okmeydanı’nın 50 yıllık tapu sorunu


1950’li yıllarda yoğun gecekondulaşma yaşanan Okmeydanı arazisi, Fatih Sultan Mehmet Vakfı’na aitti. Zaman içerisinde nüfusu 75 bine çıkan Okmeydanı’nda...