02 / 05 / 2024

okmeydanı tapu eylem

okmeydanı tapu eylem

İMAR affı ile yıllar önce tapu tahsis belgesi alan ancak gerçek tapularını bugüne kadar alamayan yurttaşlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a bin 222 dilekçe verdi.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Adana Tapu Kadastro Müdürlüğü'nün inşaatında eylem!

Adana’da depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılmasına karar verilen Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün hizmet verdiği binada çalışan memurlar, sendikaları ile basın açıklaması yapıp, tehlikeli binanın boşaltılmasını istedi.

Tapu ve Kadastro Yurt Dışı Teşkilatı açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İkinci 100 Günlük Eylem Planı kapsamında yer alan maddeleri açıkladı. Başkan Erdoğan, Tapu ve Kadastro Yurt Dışı Teşkilatının açılması çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Tapu harçlarına yeni düzenlemeler geliyor!

Tapu Harcı konusunda 100 Günlük Eylem Planı'nda, gerçek değer üzerinden alınmasıyla ilgili düzenleme yapacaklarını açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum düzenleme sürecine Meclis açılır açılmaz başlayacaklarını söyledi.

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor!

2014 yılında tapu sorunu çözülmeye başlanan Okmeydanı'nda tapular verilmeye başlanınca bölge halkı 'dönüşüm ne olacak?' diye merakla beklemeye başladı. Nihayet Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor. 

Tapu sorunu çözülen Okmeydanı cazibe merkezi oldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'na yapılan bütün bu güzellikler, büyük Okmeydanı dönüşümünün bir nevi habercisidir" dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Okmeydanı’nda tapu sorununun çözümü sonrasında kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yasa üzerinde çalışıldığını belirterek, “Okmeydanı’nda dönüşüm 24 bin haneyi ilgilendiriyor, 5 bin 585 bina var” dedi.

Okmeydanı’nda tapuların yüzde 40’ı tamam!

Okmeydanı'ndakiyarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahibini buldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demircan 11 ailenin daha tapularını teslim etti...

Okmeydanı'nda 18 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda işlemlerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan vatandaşların sevincine ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tapu alanlar heyecanlı, henüz almayanlar ise merakla bekliyor,” dedi.

Okmeydanı'nda 10 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan on kişinin tapularını kendi elleriyle teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,vatandaşlarla tapu özçekimi yaptı.

okmeydanı tapu eylem Haberi

okmeydanı tapu eylem
İMAR affı ile yıllar önce tapu tahsis belgesi alan ancak gerçek tapularını bugüne kadar alamayan yurttaşlar istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a bin 222 dilekçe verdi. Yurttaşlar oturdukları yerlerin rantı yükseldiği için tapularının verilmek istenmediğini iddia etti. Beyoğlu sınırlarında kalan Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa mahallelerinden 953, Şişli sınırları içerisinde kalan Mahmutşevketpaşa mahallesinden de 269 yurttaş dün istanbul Büyükşehir Belediye Sarayı'na giderek, tapularını almak için dilekçe verdi. Dilekçeci yurttaşlardan Feridun Türkyılmaz tapu sorunlarının 40 yıldır sürdüğünü, siyasilerin ise tapu sorunu için sadece seçim zamanı uğradıklarını...