17 / 05 / 2024

okmeydanından daireye daire verilecekmi

okmeydanından daireye daire verilecekmi

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk tapularını dağıttığı Okmeydanı için hazırlanan planları Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tanıttı. Demircan, “Daireye daire, dükkana dükkan vereceğiz." dedi...

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Özderici GYO'nun daire satışından elde edeceği gelir şirketin karını nasıl etkiler?

Özderici’de sermaye artırımından kaynaklanan daire satışından elde edilecek gelir şirkete nasıl iade edilebilir? Şirketin karını nasıl etkiler? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm ihalesi!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat ihaleleri devam ediyor. Melikgazi Belediyesi tarafından 92 daire ve 6 dükkan yapımının kat karşılığı inşaat ihalesi düzenlendi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi Van Blokları’ndan başladı!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinin birinci etap startı Van Blokları’ndan verildi. 2 milyon 300 bin metrekare yeni yapı yapacaklarını belirten Başkan Demircan, “Buranın yüzde 80'ini vatandaşa veriyoruz'' dedi.

Zer Kartal Evleri daire satış fiyatları!

Zer Kartal Evleri daire satış fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilen Zer Kartal projesinde toplam 320 daireye yer veriliyor...

Avenue İstanbul Evleri nerede?

Avenue İstanbul Konutları Gül İnşaat tarafından 436 daire, ticaret alanları ve iki katlı AVM olarak planlandı. Avenue İstanbul Evleri nerede?

Uşak'ta TOKİ tarafından 353 daire ve 490 iş yeri satışa çıkarıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm bölgesindeki 353 daire ile 490 iş yerinin TOKİ tarafından satışa çıkarılacağını açıkladı.

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına 7 daire verecek!

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yaptırdığı 60 dairelik Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı. Tatlıses inşaatın sona geldiğini açıkladı.

Kadir Albayrak Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yapılan faaliyetler ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili brifing verildi.

Kadir Albayrak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belirli periyotlarda gerçekleştirdiği daire başkanlıkları ile brifing toplantılarına devam ediyor, Albayrak son olarak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığından brifing aldı...

Ali Ağaoğlu, Aslı Çakır Alptekin'e verilen daireyi geri istemiyor!

2012 Olimpiyatlarında altın madalya kazanan ancak doping yaptığı gerekçesiyle madalyası alınan ve 8 yıl men cezası verilen Aslı Çakır Alptekin'e, Ali Ağaoğlu tarafından verilen daire geri alınmayacak.

Soyak Siesta etaplarından daire alana Audi A3 Sportback kazanma şansı!

Soyak, müşterileri için kazandıran kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. 24 Mayıs’a kadar Soyak Siesta etaplarından daire satın alanlar, son model bir Audi A3 Sportback sahibi olma şansı yakalıyor.

okmeydanından daireye daire verilecekmi Haberi

okmeydanından daireye daire verilecekmi


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Park Otel’de düzenlediği basın toplantısında 50 yıldır tapu sorunu yaşanan Okmeydanı’nda gelinen son aşamayı değerlendirdi. “1 Şubat 2014 günü başbakanımızla ilk tapuları dağıtarak Yeni Okmeydanı’nın doğuşunu da ilan etmiş olduk” diyen Demircan, “İstanbul’un en sorunlu bölgesi İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olma arifesinde. Kentsel dönüşüm şimdiden sonra ve vatandaş onayıyla başlayacak. Yeni Okmeydanı’nın ekonomik kaynağını, Turizm ve hizmet sektörü olarak kurguladık. 100 bin kişinin yaşayacağı bu yeni şehirde inşaallah 30 bin kişilik bir istihdam imkanı oluşturacağız. Daireye daire, dükkana dükkan vereceğiz. Yeni binalarını tamamlayıncaya kadar vatandaşlarımıza kira yardımı yapacağız. Binaları tamamlandıktan sonra vatandaşlarımız yeni evlerine gelip ikamet edecekler” dedi.


“Vatandaşlar uygun görür ve dilerlerse dönüşüme başlayacağız”


Okmeydanı projesini hazırladığı üç boyutlu video ve maketlerle anlatan...