28 / 04 / 2024

Kadir Albayrak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Kadir Albayrak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belirli periyotlarda gerçekleştirdiği daire başkanlıkları ile brifing toplantılarına devam ediyor, Albayrak son olarak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığından brifing aldı...




Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belirli periyotlarda gerçekleştirdiği daire başkanlıkları ile brifing toplantılarına devam ediyor. Son olarak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından Başkan Albayrak'a yapılan çalışmalar ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili brifing verildi.


Toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün, Fatih Ünsal ve Danışman Neşat Erdoğan'da hazır bulundu. Brifinglere devam edileceğini belirten Başkan Albayrak, "Daire Başkanlıklarımız ile belirli periyotlarda bu tür toplantıları gerçekleştiriyoruz. Tüm daire başkanlıklarımız büyük bir özveri ile çalışıyorlar. önemli çalışmalara imza atıyorlar. 2016 yılı bu anlamda daha da hızlanacağımız yıl olacak" dedi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön