07 / 05 / 2024

Kocaeli İmar ve Şehircilik yetkilileri bir araya geldi!

Kocaeli İmar ve Şehircilik yetkilileri bir araya geldi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının aylık olarak düzenlediği toplantıya Körfez Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantıda, ilçe belediyelerinde yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.



Toplantıya Körfez Belediyesi Başkanı Yunus Pehlivan'da katılarak kısa bir konuşma yaptı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç ile ilçe belediyelerinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, Körfez Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Körfez Belediyesi Tüttinçiftlik Sahil Belediye Sosyal Tesislerinde bir araya geldiler. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Yüksel Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, ilçe belediyelerinde yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivanın selamlama konuşmasından sonra ayrıldığı toplantıda, teknik konular görüşüldü. 


Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu'nun giriş konuşmasından sonra, katılımcılara Körfez'de yapılan ve hedeflenen projeleri konu alan tanıtım filmi izletildi. Toplantıda belediyelerce uygulanan TİP imar yönetmeliği maddeleri ve imar plan notları da görüşüldü. 


Derin Ekpres Gazetesi


Geri Dön