28 / 04 / 2024

Oksijen Evleri Denizkent satılık

Oksijen Evleri Denizkent satılık

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Adres Koru Evleri lansman öncesi avantajlarıyla satışta!

Anadolu Yakasının oksijen deposu Sancaktepe’de Aydos Ormanlarının yanı başında konumlandırılan Adres Koru Evleri, lansman öncesi 370 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor..

Aydın Söke Vadi Evleri'nde hemen tapu teslim!

Vadi Evleri bol oksijen, kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası ile doyumsuz bir tatil keyfinin yanı sıra konforlu ve modern bir yaşamın kapılarını açıyor. Aydın Söke Vadi Evleri'nde tapu hemen teslim ediliyor.

Soyak Siesta Oksijen fiyat listesi! 119 bin liradan başlıyor!

Soyak Siesta Oksijen fiyat listesi 119 bin liradan başlıyor. İzmir Karşıyaka'da inşa ediliyor olan Soyak Siesta Oksijen Evleri'nde teslimler 2015 yılının Aralık ayında yapılıyor...

Söke Vadi Evleri'nde 89 bin liraya 2+1! 2015'te teslim!

Global Gayrimenkul’ün Aydın Söke’de hayata geçirdiği yeni projesi "Vadi Evleri” bol oksijen, kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası ile doyumsuz bir tatil keyfinin yanı sıra konforlu ve modern bir yaşamın kapılarını açıyor...

Eroğlu Yapı'dan Oksizen Konakları'nda 944 bin dolara!

Eroğlu Yapı'nın butik bir tarzda tasarladığı Oksijen Evleri projesinde satışı devam eden 15 adet konut bulunuyor. Projede minimum ev fiyatı 944 bin dolar olarak belirlendi

Oksijen Evleri'nde 944 bin dolara hemen teslim konut!

Oksijen Evleri projesinde satışı devam eden 15 adet konut bulunuyor. Projede minimum ev fiyatı 944 bin dolar olarak belirlendi

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Oksijen Evleri Denizkent satılık Haberi

Oksijen Evleri Denizkent satılık

Doğanlar Holding’in inşaat şirketi Doğyap İnşaat, sosyal yaşam alanları, toplu konut, AVM ve ticaret merkezleri inşaatlarının ardından, Balıkesir Denizkent’te hayata geçireceği Oksijen Evleri konut projesiyle yeni bir projeye daha imza atıyor. 

Oksijen Evleri projesinde 29 villa yer alıyor. Proje ile Balıkesir Denizkent’in eşsiz doğasında tertemiz hava ve sağlıklı bir hayat sunuluyor. Yüksek yaşam standartlarına uygun şekilde tasarlanan projede, Doğyap İnşaat’ın uzun senelere dayalı tecrübesi, güven veren bir başlangıç yaratıyor. İnşası sürmekte olan projede anahtar teslimlerinin Ekim 2022’de yapılması öngörülüyor. 

Adnan Doğan: “Oksijen Evleri, deniz kenarında yeni ve konforlu bir yaşam vadediyor.”

Oksijen Evleri'nde bulunan villalar, her türlü konfor dikkate alınarak tasarlandı. Doğyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Doğan, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Adnan Doğan, her villada salon...