16 / 05 / 2024

Oktay Birinci biyografi

Oktay Birinci biyografi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Oktay Birinci kimdir? İşte Oktay Birinci...

Birinci büyük problemimiz terörse ikincisi de çarpık kentleşme!

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Durmuş Yalçın Konferans Salonu'nda düzenlenen 104. dönem kaymakam adayları konferansında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Birinci büyük problemimiz terörse ikincisi de çarpık kentleşme" dedi...

Bingöl’de birinci etap kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bingöl’de güvenlik soruşturması gerekçesiyle iptal edilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin birinci etabı, yeniden ihale edildi.

ABD’de birinci el konut satışları Temmuz'da düştü!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından konut satış verileri açıklandı. Verilere göre, ABD'de birinci el konut satışları Temmuz ayında 1.7 azaldı.

Melikgazi'de emlak vergisinin birinci taksitleri ödendi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 1 ile 31 Mayıs tarihleri arasında emlak vergisi birinci taksitlerini yatıran mükellefler teşekkür etti. 

Amerika, konut alımında Türklerin birinci tercihi oldu!

Gayrimenkul yatırımında rotasını yurt dışına yönelten Türklerin konut alımında birinci tercihi Amerika oldu. isteamerika.com kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, dolar bazında yüzde 20 gelir sağlandığını belirtti...

Beykoz'da birinci etap imar planları iptal edildi!

Beykoz’un Boğaz mahallelerini de kapsayan birinci etap planları, yoğunluk gerekçe gösterilerek mahkeme tarafından iptal edildi. Bakanlık bu karar ile ilgili olarak bir üst mahkemeye itirazda bulunacak.

Yeni konutlara taşınmada Esenyurt birinci sırada!

Elektrik perakende sektöründe faaliyet gösteren CK Boğaziçi Elektrik'in 'Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'nun 2017 yılı sonuçlarına göre, yeni konutlara taşınmada Esenyurt birinci sırada.

Oktay Öz: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir!

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

ABD'de birinci el konut satışları 10 yılın zirvesinde!

Eylül'de ABD’de birinci el konut satışları yüzde 18,9 artarak son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.  Uzmanlar bu beklenmedik artışta Ağustos'ta yaşanan kasırgaların ve baz etkisinin önemli olduğunu söyledi...

Öz Oktay Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Oktay Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Oktay Mengütaş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okray Karaca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oktay Birinci biyografi Haberi

Oktay Birinci biyografi

Oktay Birinci kimdir?

Oktay Birinci, 1974 Trabzon/Akçaabat doğumludur. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olan Oktay Birinci, Aksaray Pertevniyal Lisesi mezunudur. 


Meslek hayatına Topkapı şehir parkında mühendis olarak başlayan Birinci, halen ortak olduğu mühendislik firmasında inşaat mühendisliği mesleğini icra etmektedir. 


İnşaat mühendisleri odasının birçok seminerine katılan ve sertifkası bulunan Birinci, Ak Parti Siyaset Akademisi mezunudur. 


Çeşitli belediye ve firmalarda çalışmaları olan Oktay Birinci, Sakarya Mühendisler Grubu Kurucu Üyeliği ve Arnavutköy Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir. 


Evli ve bir çocuk babası olan Oktay Birinci, orta derecede İngilizce...