03 / 05 / 2024

oktay keten

oktay keten

Dragos'taki kentsel dönüşüm projesi, sanayicileri de bir araya getirdi. Bölgede fabrikası ya da yönetim binası bulunan şirketler ile şahıslar çalışmaları hızlandırmak ve itici güç olmak için bir dernek çatısı altında buluştu

Keten Grup proje sayısını bu yıl 30'un üzerine çıkartacak!

İstanbul'un her iki yakasında toplam 22 kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiren Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Ferhat Keten, Keten Grup olarak proje sayısını bu yıl 30'un üzerine çıkartacaklarını belirtti.

Selahattin Keten: Gayrimenkul ikinci yarı yılda hareketlenir!

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, “Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek” dedi

Selahattin Keten: Ada bazında imara geçilmeli!

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, "Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek" dedi.

Keten Haliç merkezde yaşamak isteyenlerin yeni adresi oldu!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve akıllı ev sistemi ile inşa edilen Keten Haliç Projesi, ulaşım avantajıyla dikkatleri üzerine çekerken, merkezi yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi haline geldi.

Keten İnşaat adını ve logosunu değiştirdi!

Keten inşaat, geçtiğimiz aylarda Keten Grup oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, firma adının ve logo değişikliğinin sebeplerini açıkladı.

Oktay Saral kimdir?

İnşaat Mühendisi Oktay Saral, AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Peki, Oktay Saral kimdir? Oktay Saral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Oktay Saral..

Keten İnşaat sektördeki 38.yılını kutluyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Keten İnşaat, 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapıyor.

Ferhat Keten: Kur artışları konut fiyatlarını yüzde 15 artırır!

Firma adı geçtiğimiz aylarda Keten Grup olarak değişen Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, firma adının ve logo değişikliğinin sebeplerini açıkladı..

Keten Haliç'in ikinci etabı Mayıs'ta teslim!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve birinci etabı teslim edilmeye başlayan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek. İşte ayrıntılar...

Keten Haliç Evleri'nin 2. etabı Mayıs'ta teslim edilecek!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve birinci etabı teslim edilmeye başlayan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek. Akıllı ev sistemiyle inşa edilen proje merkezi yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi oldu.

Selahattin Keten: Kentleri yenilemek için hızlı hareket etmeli!

Türkiye'de kentsel dönüşümü yıllar önce başlatan şirketlerden Keten İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, dayanıksız binaların tehlikelerine dikkat çekti.

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Salim Oktay, Salih Oktay ortaklığında kuruldu.

Keten Haliç Projesi’nin ilk etabı teslim ediliyor!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen Keten Haliç Projesi’nin birinci etabı teslim edilmeye başladı. Akıllı ev sistemi ile inşa edilen Keten Haliç Projesi’ne büyük ilgi var.

oktay keten Haberi

oktay keten

İstanbul Maltepe Yalı Mahallesi Kentsel Yenileme Derneği'ni kuran 26 üye, Dragos'taki arsa sahiplerinin yüzde 85'ini temsil ediyor. Başkanlığını Elginkan Grubu'na bağlı Eke İnşaat şirketinin teknik müdürü Oktay Keten'in yaptığı derneğin amacı bu alanda imar hakkını bir an önce elde etmek. Dernek Başkanı Oktay Keten, derneğe üye olmayan arsa sahiplerinin de toplantıları kaçırmadığını belirterek, "Hepimiz işbirliği içindeyiz. Projeyi sıcak tutarak uygulamanın bir an önce başlamasını ve zaman kaybetmeden imar haklarını almak istiyoruz" diyor.
2 yıl sonra yıkılacak
Elginkan Holding şirketlerinden ECA'nın kurulduğu yerin Maltepe olduğunu, bu durumun oradaki gayrimenkulleri daha anlamlı kıldığını ifade eden Keten, şöyle devam ediyor: "Fakat her şeyin bir sonu var. Şimdi daha güzel yapılar için çalışacağız. Yönetim...