16 / 05 / 2024

Oktay Saral akp

Oktay Saral akp

İnşaat Mühendisi Oktay Saral, AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Peki, Oktay Saral kimdir? Oktay Saral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Oktay Saral..

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Selim Akpınar İnşaat Hafriyat Alüminyum Cam Sanayi Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Selim Akpınar İnşaat Hafriyat Alüminyum Cam Sanayi Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Selim Akpınar imzasıyla kuruldu.

Oktay Kaynarca, Ataşehir Water Garden AVM'de oto yıkama açtı!

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, televizyondan kazandığı parayla oto yıkama ve vale işine yatırım yapmaya devam ediyor. Ataşehir Water Garden AVM'nin vale ve oto yıkama işini aldı

Atilla Saral villasını sattı, konteynere yerleşti!

Manken - oyuncu Atilla Saral 25 yıllık kariyerinin ardından radikal bir karar verdi.Assos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner ve 20 metrekarelik karavan onun yeni evi oldu.

Büyük projelere Ünal Akpınar öncü olacak!

Alanında dünyanın en uzun sulama tüneli olan Şanlıurfa tünelleri, Kirazlı Köprü Barajı gibi büyük projeler, Ünal Akpınar AŞ imzasını taşıyor.

Oktay Mermer: Kentsel dönüşüm acilen uygulanmalı!

Pusula Haber gazetesi yazarı Oktay Mermer, bugünkü yazısında kentsel dönüşüm konusuna değindi. İşte Oktay Mermer'in o yazısı...

Talas Başakpınar'da 'arsanızı ve tarlanızı satmayın' uyarısı!

Resmi Gazete’de Talas ilçesine bağlı Başakpınar bölgesindeki bazı mahallelerin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildiğinin yayımlanmasının ardından Başakpınar’da, “Arsanızı ve tarlanızı satmayın” şeklinde yapılan çağrılar dikkat çekti.

İzmir Akpınar'da Taziye ve Kültür Evi açıldı!

Şehzadeler Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının katkısı ile Akpınar Mahallesinde yapılan Taziye ve Kültür Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapılan Taziye ve Kültür Evi’nde ilk dua 15 Temmuz Şehitleri için okundu.

Bursa Akpınar'da kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Deprem riskine karşı Bursa'da başlatılan kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat firmasıyla Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Bursa Akpınar'daki dönüşümde imzalar atılıyor!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı İhsan Aydın bugünkü yazısında Akpınar'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı:

Mehmet Özkan'dan Doğanlar Stadı için Metin Oktay önerisi!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Metin Oktay'ın adının Bornova'daki Doğanlar Stadı'na verilebileceğini belirterek, bunun gerçekleşmesi halinde stadın girişine Metin Oktay'ın heykelini hediye edeceğini bildirdi.

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuray Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Bursa Akpınar'daki 2290 konut kentsel dönüşüme giriyor!

Bursa'da 2290 konutlu 1050 Konutlar'daki kentsel dönüşümde anlaşma sağlandı. Yer sahiplerinin kurduğu Akpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yapılan görüşmeler sonunda Nilüfer'deki Nilüfer sitesini yeniden inşa eden Ergünkent inşaat ile mutabakata vardı.

Oktay Saral akp Haberi

Oktay Saral akp

Oktay Saral kimdir?

Oktay Saral, 18 Mart 1967'de Trabzon'da doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Emine'dir.


İnşaat Mühendisi; Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi.


Serbest inşaat mühendisliği yaptı. Beş yıl boyunca 1. Amatör Kümede futbol oynadı. 1999 yılında Of Belediye Başkanı seçildi ve bu görevini 2011 yılına kadar sürdürdü. Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığı, Ofspor Kulübü Başkanlığı, Kızılay Of Şube Başkanlığı görevlerinde bulundu.


İyi düzeyde İngilizce bilen Saral, evli ve 3 çocuk babasıdır.


İletişim Bilgileri:

Adres : Yeni Hizmet Binası 1. Kat 2 Nolu 

Banko Oda: 1047

Telefon : +90 (312) 420 56 38 +90 (312) 420 56 39

Faks : +90 (312) 420 21 27

E-Posta : [email protected]


Oktay Saral Cumhurbaşkanı Başdanışmanı...