02 / 05 / 2024

okul adı evlilik yıldönümü hediyesi

okul adı evlilik yıldönümü hediyesi

Denizlili bir iş adamı, yaptıracağı yaklaşık 1 milyon 100 bin liraya mal olacak 24 derslikli okula, "evlilik yıl dönümü hediyesi" olarak eşinin adını verilmesini istedi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan evlilik kredisi uyarısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sahte "evlilik kredisi" vaatlerine karşı uyarıda bulundu ve "Aile ve Gençlik Bankası" adı altında yapılan sahte vaatlerin güvenilmez olduğunu bildirdi. Bakanlık, kaynağı belli olmayan ve doğruluğu teyit edilemeyen sahte internet sitelerine itibar edilmemesi gerekt

Milli Eğitim Bakanı Özer’den okul kayıt paralarına ilişkin açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son zamanlarda yaşanan okul kayıt parası adı altında zorunlu bağışlara ilişkin yapılan şikayetler üzerine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Pandemide özel okul satışları arttı!

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını en çok eğitim sektörünü etkiledi. Bu dönemde özel okul satışları patlama yaşadı. 

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Merve Özbey babası adına okul yaptıracak!

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden şarkıcı Merve Özbey, babasının adını yaşatmak için Doğu Anadolu'da okul yaptıracak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

okul adı evlilik yıldönümü hediyesi Haberi

okul adı evlilik yıldönümü hediyesi


Denizlili bir iş adamı, yaptıracağı okula, "evlilik yıl dönümü hediyesi" olarak eşinin adını verilmesini istedi.


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, iş adamı Ahmet Çalışkan'ın Yenişehir Mahallesi'ne yaptıracağı ortaokulun protokolü için düzenlenen imza töreninde, iş adamlarının desteğiyle eğitimdeki eksikliklerin giderildiğini söyledi.


Yılın ilk 9 ayında yapılan yardımlarla eğitime 10 milyon 850 bin liralık katkı sağlandığını kaydeden Demir, "Hayırsever iş adamımız Ahmet Çalışkan'ın yaptıracağı okulun, yaklaşık 1 milyon 100 bin liraya mal olması planlanıyor. Okul ise 24 derslikli olacak. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Ahmet Çalışkan ise 4 Ekim'in evlilik yıl dönümü olduğunu belirterek, "Geçen hafta evlilik yıl dönümü için 43 yıllık eşime ilginç bir hediye almak istiyordum. Sonra aklıma yaptıracağım okulu eşime hediye etmek geldi. Hayalim gerçekleştiği için de çok mutluyum" diye konuştu.


Hayırsever...