27 / 04 / 2024

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen 'Meme coin'lere bir yenisi daha eklendi. Sputniknews'te yer alan habere göre, aldığı evlilik teklifiyle gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı adına yeni bir kripto para çıkarıldı. 'Seyma Subasi' adıyla çıkarılan coin 'PooCoin' adlı sitede görüntülenebiliyor. 

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı kripto parasının bir de Telegram grubu mevcut. Toplam olarak 83 yatırımcısı bulunan paranın fiyatı ise 0.183344 dolar.

Bitcoin ne kadar oldu? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön