30 / 04 / 2024

Şeyma Subaşı coin

Şeyma Subaşı coin

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kuruağaç tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Şeyma Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

Şeyma Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Tuzla’da Fatma Yavaş tarafından kuruldu.

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda yeni kriz baş gösterdi. Terra LUNA Coin'den sonra şimdi de o coinde endişeler arttı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Ölü Coin sayısı yükseldi! Herkes kısa yoldan zengin olmak istiyor!

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Yüksel, Kripto paraların ölü coin haline gelmesindeki nedenleri açıkladı! İşte Doç. Dr. Serhat Yüksel'in o açıklaması...

Coin yatırımı yapanlar dikkat! Türkiye kriptoda yeni döneme giriyor!

Cumhurbaşkanlığı'nda yapılan toplantının ardından yeni alınan kararlara göre, coin piyasasını elinde tutan şirketlere Türkiye'de şirket kurma şartı, sermaye zorunluluğu, güvenli saklama ve bireysel yatırımcıların vergilendirilmesi gündeme alındı.

Kriptoda şok devam ediyor! Bir sabit coin daha dibi gördü! 

Terra’nın çöküşünden sonra ‘sabit coin’ DEI de 1 dolarlık çıpasını yitirdi. SOn zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto varlık piyasasının en popüler sabit coinleri arasında yer alan Tether’deyse hacim kaybı dikkat çekiyor.

Lunacoin'de büyük çöküş! Bin dolar olacak diye bekleyerek servet yatıranlar evini arabasını kaybetti

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Dünyada yaşanan ekonomik gerilimler djital para piyasalarını çok kötü vurdu. Dijital paralar içinde en çok değer kaybı yaşayan coin ise Terra'nın Luna'sı oldu. Ev araba satıp alanlar iflas bayrağını çekti.

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi kuruldu!

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Şener Özbağ tarafından kuruldu.

Rusya-Ukrayna savaşı tüccarı, çiftçiyi ve ihracatçıyı vurdu!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle tarım ürünü ihracatının durduğunu dile getirdi.

Aktif Bank'tan bir ilk: Metaverse'te parsel satın aldı!

Metaverse'e olan ilgi her geçen gün daha fazla artarken, Türkiye'de bulunan bir yatırım bankası en tanınan coin projesinden alan satın alarak, sanal dünyaya giriş yaptı.

Gülle Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülle Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Gülle tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı coin Haberi

Şeyma Subaşı coin

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen 'Meme coin'lere bir yenisi daha eklendi. Sputniknews'te yer alan habere göre, aldığı evlilik teklifiyle gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı adına yeni bir kripto para çıkarıldı. 'Seyma Subasi' adıyla çıkarılan coin 'PooCoin' adlı sitede görüntülenebiliyor. 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı kripto parasının bir de Telegram grubu mevcut. Toplam olarak 83 yatırımcısı bulunan paranın fiyatı ise 0.183344 dolar.

Bitcoin ne kadar...