30 / 04 / 2024

Şeyma Subaşı kripto para

Şeyma Subaşı kripto para

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Şeyma Subaşı Miami'ye yerleşiyor!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Türkiye'den ayrılarak Miami'ye yerleşeceğini açıkladı.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Kripto para borsaları bağımsız denetime tabi tutulmalı!

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, kripto para borsalarının bağımsız denetim süreçlerine tabi tutulması gerektiğini dile getirdi. Kartaloğlu, kripto paraların denetimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Thodex’teki kripto paraların izleri bulundu!

Blockchain teknolojileri şirketi Coinoxs, Thodex kullanıcılarından gelen yatırım hesabı bilgilerini takip ederek kripto paraların izini buldu.

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

İş insanı kripto para dolandırıcılığı ile 1.5 milyon TL'sini kaptırdı!

İstanbul'da yaşayan iş insanı İ.T., internette tanıştığı bir kişiden, TRS adlı yeni bir kripto para olduğunu, hızla yükseleceğini öğrendi. Sonrasında kripto paraya yatırım yapan ancak kazancını çekemeyen İ.T dolandırıldığını öne sürerek savcılığa başvurdu. 

Kripto para piyasalarında düzenleme nasıl yapılmalı?

Türkiye'de son zamanlarda yaşanan kripto para dolandırıcılıklarından sonra hükümet düzenlemeler için harekete geçti. Peki sistemde nasıl boşluklar var ve nasıl bir düzenleme yapılması gerekiyor? İşte ayrıntılar...

Kripto paralar nasıl vergilendirilmeli?

"Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmelik” ile kripto varlıklar ilk kez hukuki bir sürece girdi. Yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği kripto paralara ilişkin ilk düzenleme yasaklayıcı oldu.

Kripto para borsası Binance’e soruşturma başlatıldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'e soruşturma başlatıldı. Sputniknews'te yer alan habere göre, soruşturmayı ABD Adalet Bakanlığı ve ABD Milli Gelirler Dairesi başlattı.

Kripto paralar doların yerini alabilir mi?

Kripto paraların gelecek süreçlerde doların yerini alarak rezerv para statürsü kazanabileceği iddia ediliyor. Stanley Druckenmiller, kripto tabancı bir finasn sisteminin doların yerine geçerek küresel rezerv para birimi olabileceğine dikkat çekti.

Şeyma Subaşı kripto para Haberi

Şeyma Subaşı kripto para

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen 'Meme coin'lere bir yenisi daha eklendi. Sputniknews'te yer alan habere göre, aldığı evlilik teklifiyle gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı adına yeni bir kripto para çıkarıldı. 'Seyma Subasi' adıyla çıkarılan coin 'PooCoin' adlı sitede görüntülenebiliyor. 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı kripto parasının bir de Telegram grubu mevcut. Toplam olarak 83 yatırımcısı bulunan paranın fiyatı ise 0.183344 dolar.

Bitcoin ne kadar...