03 / 05 / 2024

okul izmir

okul izmir

Birinci derece deprem bölgesinde yer alan İzmir'de son 8 yılda depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 100'e yakın okulun güçlendirildiği kentte, 55 okulun daha deprem performansının belirlenmesi için röntgeni çekildi...

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

TOBB'dan İzmir'de okul inşası için 10 milyon TL!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde çeşitli oda ve derneklerin de katılımıyla İzmir'de 10 milyon TL bütçeli bir okul inşa edilmesine karar verildi.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 4 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bornova İlçesi 1’er Adet 24 Derslikli (Süleyman Demirel Meslek ve Teknik Lisesi), 32 Derslikli (Altındağ İlkokulu) Okul, Konak İlçesi 1 Adet 16 Derslikli (Gaziosmanpaşa İlkokulu), Orhaniye Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli (Yapıcıoğlu İlkokulu) Okul İnşaatları İşi ihalesi yarın yapılacak

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bucaya 32 derslikli okul!

İzmir İli Buca İlçesi İsmet Yorgancılar 32 Derslikli Okul ve Ötüken 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

İzmir'de okul inşaatı bitmeyince, konteynerlerde eğitim başladı!

İzmir Buca'nın kırsal mahallelerinden Belenbaşı'nda yaklaşık 60 öğrencisi bulunan ilk ve ortaokul binaları, geçen yıl yenilenmek üzere yıkıldı. Ayrı ayrı iki binanın yapım işini alan firma, konkordato ilan etti. Şirket iflas edince de okul inşaatları yarıda kaldı.

İzmir'de 1200 öğrencili okul 33 milyon TL'ye satılıyor!

İzmir bir emlak alım sitesinde 1200 öğrencili okul satışa çıkarıldı. İzmir Karşıyaka Mavişehir’de satılık 8 katlı okul' başlığıyla 7 yıllık kira sözleşmesi olan bir okul 33 milyon liraya satışa çıkarıldı.

İzmir'e 41 yeni okul yapılacak!

İzmir'de eğitim öğretimin daha nitelikli ve verimle hale getirilmesi için kente 746 derslikli 41 yeni okul yapılacak.

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

İzmir Atatürk OSB'ye 21 derslikli okul geliyor!

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'n 500 öğrencinin eğitim göreceği 21 derslikli okul binası, yeni eğitim- öğretim yılında açılacak.

okul izmir Haberi

okul izmir
Birinci derece deprem bölgesinde yer alan İzmir'de okullar depreme karşı güçlendiriliyor. Son 8 yılda depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 100'e yakın okulun güçlendirildiği kentte, 55 okulun daha deprem perfonnansının belirlenmesi için röntgeni çekildi. Eğitim verilen binaların güçlendirilmesini yıllara yayarak, kademeli olarak gerçekleştirdiklerini anlatan İzmir Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, 2014 yılından bu yana testlerde depreme dayanıksız olduğu belirlenen 92 okulun güvenli hale getirildiğini söyledi. Bardakçı, aynı süre içinde can güvenliğini riske atacak 30 okul binasına ilişkin de yıkım kararı alındığını, bunların bir kısmının yeniden yapıldığını, bir ksımımn da yapım çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Bardakçı, bu yıl daha önce yapılan testlerde zayıf olduğu belirlenen 13 okul binasının yıkılacağını, eğitimin ek binalarında ya da öğrencilerinin yakın okullara taşınması yöntemiyle eğitimlerine devam...