13 / 05 / 2024

okul kayıt ücretleri

okul kayıt ücretleri

12 Eylül'den itibaren yeni  öğretim yılı başlayacak. Öğrenciler ve veliler yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, bir ilkokul öğrencisinin eğitim masrafı 12 bin 500 TL'ye ulaştığını belirtti. Peki bir öğrencinin okula başlaması ne kadara mal olur?

IMEI 2024 kayıt ücreti belli oldu! Yurt dışı telefon kayıt ücreti ne kadar olacak?

2024 yılı IMEI kayıt ücretleri de belli oldu. IMEI kayıt ücretleri en son 6.091 liradan 20.000 liraya yükselmişti. Peki, IMEI 2024 kayıt ücreti ne kadar olacak?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

2022-2023 İÜ AUZEF kayıt tarihleri ne zaman? AUZEF kayıt harç ücretleri ne kadar? AUZEF harçları tam liste!

Öğrencilerin gözü kulağı bu haberde. İstanbul Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi AUZEF 2022-2023 yılı kayıt harç ücretleri, birçok öğrencinin merak ettiği sorulardan birisi. Sistemine kayıtlı yaklaşık 330 bin öğrencisi olan AUZEF’in, bu eğitim döneminde harç ücreti ne kadar olacak. İşte devamı..

Milli Eğitim Bakanı Özer’den okul kayıt paralarına ilişkin açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son zamanlarda yaşanan okul kayıt parası adı altında zorunlu bağışlara ilişkin yapılan şikayetler üzerine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yapı Kayıt Belgesi denetimlerini kim yapacak?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edilmişti. Peki yasaları uygulamayan belediyelere, il müdürlüklerine faturayı kim kesecek, denetimlerini kim yapacak, müeyyideleri kim uygulayacak?

Yapı kayıt belgesi iptal olan bina yıkılabilir mi?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olduğu nedeniyle iptal edildi. Peki yapı kayıt belgesi iptal olan bina yıkılabilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Yapı Kayıt Belgesi iptal olanlar ne yapacak?

Yapı Kayıt Belgesi iptal olanlar ne yapacak? İptalden sonraki süreç nedir? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Yapı kayıt belgesi bedel iadesi formu!

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce vatandaşın yapı kayıt belgesi iptal edildi. Peki yapı kayıt belgesi iptal edilenler imar barışı mağdurları ne yapacak? Yapı kayıt belgesi bedel iadesi formu nasıl hazırlanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Yapı kayıt belgesi iptal olanlar para iadesi!

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edildi. Peki yapı kayıt belgesi iptal olanlar para iadesi alacak mı? İşte tüm merak edilenler...

Yapı kayıt belgesi iptaline karşı dava!

Çalışmaları süren Çevre ve Şehircilik Müdürlükleri imara uygun olmayan yapılarla ilgili denetimlerine devam ediyor. Peki yapı kayıt belgesi iptal edilen vatandaşlar ne yapacak? Yapı kayıt belgesi iptaline karşı dava nasıl açılır? İşte tüm merak edilenler...

Yapı kayıt belgesi iptal edilenler!

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olduğu gerekçesiyle iptal edildi. Peki yapı kayıt belgesi iptal edilenler ne yapacak?

Yapı kayıt belgesi iptali 2021!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Müdürlükleri imara aykırı yapılarla ilgili denetimlerini hızlandırdı. Peki yapı kayıt belgesi iptal edilen vatandaşlar ne yapacak? İşte yapı kayıt belgesi iptali 2021...

okul kayıt ücretleri Haberi

okul kayıt ücretleri

2022-2023 eğitim öğretim yılına sayılı günler kaldı. Okula hazırlanan öğrenci ve veliler, kırtasiye, ek kitap, okul forması, ulaşım gibi eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Ancak, ebeveynler artan oranlar ve artan maliyetlerle mücadele ediyor.

Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, öğrenci ve velilerin okula hazırlanırken yaşadıkları maddi sıkıntıları anlattı. Sabit gelire yönelik iyileştirmelerin enflasyon oranlarının altında kaldığına işaret eden Toy, ekonomik kriz ve yoksullukla boğuşan velilerin dağıldığını söyledi.

Bursadabugün'de yer alan habere göre; Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanırken okulları ve öğrencileri yakından takip ettiğini belirterek, kırtasiye malzemelerinin bir yılda yüksek oranda arttığına dikkat çekti.

Peki bir öğrencinin okula başlaması ne kadara mal olur?

İLKOKULA BAŞLAYACAK BİR ÖĞRENCİNİN MASRAFLARI 12 BİN TL OLDU

Yeliz Toy'un aktardıklarına göre; Geçen yıl...