03 / 05 / 2024

okul trafik projeleri

okul trafik projeleri

Bağcılar İbni Sina Anadolu Lisesi’ ni ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, öğretmenler odasında öğretmenlerle görüşerek eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili dilek ve beklentileri dinledi.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Dünya Bankası okul inşaat projelerini yönetiyor!

Dünya Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, AB ve Alman Kalkınma Bankası ile birlikte "Türkiye'deki Sığınmacılar Fonu Kapsamındaki Okul İnşaat Projeleri" projesini başlattı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

İzmir'deki tramvay projeleri ulaşım planma tekniklerine aykırı mı?

Ulaşım ve trafik planlama uzmanı ve şehir plancısı uzmanı olan Dr. Oral’ın raporuna göre tramvay projeleri, “şehirciliğin genel ilke ve esaslarına ayrıca ulaşım planlama tekniklerine aykırı” yapılmış

İstanbul'daki 31 tarihi okul restore ediliyor!

Kabataş, İstanbul Erkek, Çamlıca Kız gibi gözde liselerin de aralarında yer aldığı İstanbul'daki 31 tarihi okul 202 milyon 831 bin TL'lik dev bir bütçeyle restorasyona alınıyor. Anıtlar Kurulu projeleri onayladı. 13 okulda restorasyon başladı.

Malatya'da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

İşte içerisinde okul olan konut projeleri!

Yaz ayları yaklaşırken oturduğu konutunu değiştirmeyi düşünen çocuklu ebeveyler, mutlaka 'acaba taşınacağım bölge ya da sitede okul var mı?' sorusunu akıllarından geçiriyordur..

Esenyurt'a 24 yeni okul müjdesi!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak olan yeni okul projeleri hakkında görüştü...

Olası deprem için 1582 okul 49 hastahane yenilendi!

Olası depreme karşı kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor. Peki okul ve hastanelerin durumu ne? İSMEP Koordinatörü Kazım Gökhan Elgin’e yenilenen kamu binalarını sorduk...

Deprem için 1582 okul 49 hastane yenilendi!

Olası depreme karşı kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor. Peki okul ve hastanelerin durumu ne? İSMEP Koordinatörü Kazım Gökhan Elgin yenilenen kamu binaları sorularını cevaplandırdı.

İstanbul'da trafik yoğunluğunun sebebi yeni konut projeleri!

Son 5 yılda yoldaki araç sayısı yüzde 20 artınca eve gidiş süresi de ortalama 30 dakika daha uzadı. 2017 yılına kadar 80 bin yeni konut kentin iki yakasında yükselecek ancak yeni yollar yapılmazsa bu trafik çilesi daha da artacak demek...

okul trafik projeleri Haberi

okul trafik projeleri

Vali Mutlu, öğretmenlerle yapılan sohbet sırasında “Kısa zamanda İstanbul’un en başarılı liselerinin arasına girdiniz. Bu başarıyı nasıl sağladınız?” diyerek İbni Sina’nın son yıllarda artış gösteren başarısına dikkat çekti.


İbni Sina Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya, “Henüz Vakit Varken, Yaşam Bu Kadar Değerliyken!” isimli trafikte sorumluluk geliştirme projesini sundular. 

Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Karaoğlan’ın da bulunduğu sunumda, öğrenciler ekim ayından bu yana sürdürdükleri proje kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetleri belirterek, önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını da anlattılar. 


“SOSYOL SORUMLULUK PROJELERİ BENİ HEYECANLANDIRIYOR”

 “Henüz Vakit Varken” yazılı tişörtler taşıyan öğrenciler sunumda, “Biz gençler, bu projeyle ilgili bütün tasarladıklarımızı trafik sorununa bir nebze de olsa dikkat çekmek ve...