28 / 04 / 2024

Okullarımız Renkleniyor projesi

Okullarımız Renkleniyor projesi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Okullarımız Renkleniyor’ projesi kapsamında kentteki okul binalarının duvarları resim ve çeşitli figürlerle renkleniyor.

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Murat Kurum yeni projeler için müjde verdi! 'Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyor' dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yeni bir sosyal konut projesi açıklanacağının sinyallerini vererek "Vatandaşımız aidat öder gibi ev sahibi oluyor" diye konuştu.

Şanlıurfa Kızılkoyun Projesi 1 yıl içinde tamamlanacak!

Başkan Çiftçi, ‘Eski Urfa’ olarak adlandırılan Haleplibahçe ve Tılfındır Mahallesi’nde bulunan ‘Kızılkoyun Projesi’ndeki alanlarda incelemede bulunarak, çalışmaların 1 yıl içerisinde tamamlanacağının müjdesini verdi.

Serik Kız Deresi Projesi’nde sona gelindi!

Antalya Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor.

Hayatımın evi projesi HEP İstanbul'da taksite mola!

Tekfen güvencesiyle hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

Veysel Eroğlu: Barajlarımız yüzde 60 oranında dolu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti. kuruldu!

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

İzoköpük, ısı köprüsüz yalıtım çözümleri sunuyor!

Yalıtım sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren İzoköpük, sprey poliüretan köpük ile ısı köprüsü oluşturmayan, ek yeri bulunmayan yalıtım çözümleri sunuyor.

Hazırlandığımız imar planı Mudanya'nın anayasası olacak!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Çalışmaları devam eden yeni imar planını değerlendiren Türkyılmaz, "Hazırlandığımız imar planı Mudanya'nın anayasası olacak. " dedi.

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Demirözü Sulama Projesi ekonomiye katkı sağlayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Demirözü Sulama Projesi'nde fiziki gerçekleşme oranının yüzde 94'e ulaştığını, proje tamamlandığında ekonomiye yılda 54 milyon lira katkı sağlanacağını bildirdi.

Şanlıurfa'da Kızılkoyun projesi hayata geçirilecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Tarihi Hanlar bölgesini ziyaret ederek, yürütülen restorasyon ve iyileştirme çalışmalarını inceledi. Çiftçi, "Kızılkoyun projesi hayata geçiriyoruz" dedi.

Okullarımız Renkleniyor projesi Haberi

Okullarımız Renkleniyor projesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Okullarımız Renkleniyor’ projesi kapsamında, kentteki anaokulları ile ilk ve ortaöğretim okullarındaki görsel sanatlar dersi öğretmenleri, öğrencilerle birlikte okulun bahçesi ve iç duvarlarını resim ve çeşitli figürlerle süslemeye başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, okul öncesi ile ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrencilere sanat zevkini aşılamaya çalışan ve onların becerilerini geliştiren derslerden biri de görsel sanatlar dersi olduğunu söyledi.

Görsel sanatlar dersi, küçük çocukların ve gençlerin ilgisini çeken ve onları yaratıcı olmaya sevk eden etkinlikler içerdiğini ifade eden Dursun, “Bu tür derslerde çocuklar bir ürün oluşturmanın heyecanını yaşarlar ve bu durum onları son derece mutlu eder. Aynı zamanda onların kas gelişimini ve becerilerinin artmasını sağlar. Ayrıca estetik duygularını geliştirdiği, düşünce ve iradelerini de güçlendirmelerine imkan...