29 / 04 / 2024

okullu gıdanın sahibi kim

okullu gıdanın sahibi kim

TUKAŞ satışında bir aşama daha tamamlandı. OYAK Girişim Danışmanlığı'ndan KAP'a yapılan açıklamaya göre TUKAŞ'taki yüzde 81,54 'lük hissenin Okullu Gıda şirketine satılması kararı alındı.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre; ön sipariş süreci çok yakın bir zamanda başlayacak. İşte detaylar...

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

Pazarın en gözdeleri limon ve patatese devasa zam. Sofrada bu besinleri bulmak artık zor olacak

Artan enflasyon rakamları pazarda sofraların vazgeçilmezi limon ve patatesi vurdu. Bu iki gıdanın dışında soğan, domates de fahiş zamları görürken, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, pazardaki son durumu açıkladı.

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti!

Kuşadası'nda faaliyet gösteren Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti. Şengel, "Mallarımızın haraç mezat satılmasını önlemek için bankalara karşı onur savaşı veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Rize'de dere yatağındaki 7 katlı apartmanın sahibi de imar barışına başvurdu!

İmar Barışı uygulamasına 2 hafta önce Rize'de meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen, dere yatağına inşa edilen 7 katlı binanın sahibi de başvurdu...

IKEA'nın sahibi Ingvar Kamprad vefat etti!

41 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanları arasında gösterilen IKEA'nın sahibi  Ingvar Kamprad vefat etti!

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

okullu gıdanın sahibi kim Haberi

okullu gıdanın sahibi kim

Temeli 1962'de atılan Türkiye'nin önemli salça markalarından TUKAŞ satışında bir aşama daha tamamlandı. OYAK Girişim Danışmanlığı'ndan KAP'a yapılan açıklamaya göre TUKAŞ'taki yüzde 81,54'lük hissenin Okullu Gıda şirketine satılması kararı alındı.


Oyak Girişim Danışmanlığı A.Ş. tarafından Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre yüzde 81,54'nü temsil eden TUKAŞ hissesi Okullu Gıda Maddeleri Ltd'ye satılması konusunda yönetim kurulu kararı alındı ve alıcılar Cem Okullu ve Cengiz Okullu ile hisse alım satım sözleşmesi imzalandı.


Açıklamada hisse devrinin satışın Rekabet Kurulu tarafından onaylanması ve şirketin sermaye artırım sürecinin SPK'ca verilecek iznin ardından tamamlanmasıyla resmen gerçekleşecek.


1962'DE KURULDU

1962 yılında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kurulan Tukaş, 1967 yılında OYAK tarafından satın alındı. 1967 yılından bu yana bir OYAK iştiraki olarak faaliyet gösteren Tukaş'ın yüzde 28 hissesi 1994'de halka arzedildi. Yüzde...