02 / 05 / 2024

Okuranın Kapadokya otel yatırımı

Okuranın Kapadokya otel yatırımı

Asyalı otel zincirlerinin Türkiye'ye ilgisi son dönemde büyüdü. Son dönemde Mandarin, Shangri La, Raffles ve Aman'ın Türkiye'deki yatırımları 1.2 milyar doları buldu.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Kiralık yazlıklara ilgi arttı!

Tatile çıkanlar koronavirüs salgını sebebiyle otel yerine müstakil evlerde kalmayı seçince, Aydın'ın Kuşadası ve Muğla'nın Marmaris ilçelerinde neredeyse boş yazlık kalmadı. 

Kapadokya Lodge Otel'in satışı tamamlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kapadokya Lodge Otel'in satışına ilişkin tapu devir işlemleri tamamlandı. 55,7 milyon TL tutarındaki KDV dahil satış bedelinin tamamı tahsil edildi...

Sofitel İstanbul Taksim kapılarını açtı!

Uluslararası lüks otel markası Sofitel Hotels, Tuna Şirketler Topluluğu ile dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de açtı.

Sofitel İstanbul Taksim açıldı!

Sofitel Hotels & Resorts, farklı sektörlerde yarım asra ulaşan köklü geçmişe sahip Tuna ve dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de hizmete açtı...

Almanların ünlü otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu satın alıyor!

Dünya çapında 118 otele sahip Almanların ünlü ve tarihi otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu Grubu 700 milyon Euro'ya satın alacak. Huazhu, 2025'e kadar grubun otel sayısını 250’ye cirosunu ise bir milyar Euro'nun üzerine çıkarmayı hedefliyor…

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Nevin Akçelik, 3. havalimanının yakınında otel açacak!

Nevin Akçelik, İstanbul 3'ncü havalimanı yakınlarındaki arazisinde bir şehir oteli açacakmış...

Okuranın Kapadokya otel yatırımı Haberi

Okuranın Kapadokya otel yatırımı

ABD ve Avrupalıların birbiri ardına otel açtığı Türkiye’deki turizm sektörüne Asyalı otelcilik zincirlerinin de ilgisi giderek artıyor. Son 2 yılda Asyalı şirketlerin otel markaları ile Türkiye’de yaklaşık 1.2 milyar dolar turizm yatırımı yapıldı. Son dönemde Singapur merkezli Raffles ve Aman Resort, Çinli Mandarin, Hong Kong merkezli Shangri- La’nın otel açmasının ardından 4 yeni Asyalı şirket daha Türkiye’ye turizm yatırımına geliyor. Japon Okura ve Hong Kong merkezli Swiss-Belhotel’in çalışmalara başlamasının ardından, Singapurlu The Ascott ve Bangkok merkezli Central Group, Türkiye’de turizm yatırımı kararı aldı. 


Okura, ilk olarak Kapadokya’da 


Türkiye’ye yatırım kararı alan ilk Japon turizm şirketi Okura’nın hedefinde 5 yılda İstanbul ve Ankara’da 5 otel açmak var. Haziran sonunda ilk otel için düğmeye basacak Okura, Türkiye’ye ilk adımı ise Japon turistlerin en...