29 / 04 / 2024

Okyanus Teknolojileri

Okyanus Teknolojileri

Dubai'nin çılgın projeleri bitmiyor. Dünyanın en yüksek binası olan Burj Halifa'dan sonra Dubai bu kez de denizin altına otel inşa ediyor. Otelin 21 odası denizin tam 10 metre derininde

Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 28 Şubat'ta başlıyor!

ÇATIDER Demos Fuarcılık “Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı” nı hayata geçirmek için imza attı. Fuar, 28 Şubat – 2 Mart 2019 tarihleri arasında ‘İstanbul Kongre Merkezi’nde açılacak.

Bioeksen Ar Ge Teknolojileri Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Bioeksen Ar Ge Teknolojileri Limited Şirketi Şişli Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Teka Altyapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teka Altyapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşköprü, Nevriye Yüksekol, Emrah Berat Aksekili, Fatih Göncü ve İsmail Karadeniz ortaklığında kuruldu. 

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamara Rud ve Ruhan Konsol ortaklığında kuruldu. 

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şaziye Özdemir tarafından kuruldu. 

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Gültekin Bahar tarafından Maltepe'de kuruldu.

Apex Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apex Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Elaldı tarafından kuruldu. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi yapıldı!

Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim Teknoloji Vakfı ve İstanbul Aydın Üniversitesi, işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi gerçekleştirildi. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

Gametek Gayrimenkul Teknolojileri Ve Proje Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gametek Gayrimenkul Teknolojileri Ve Proje Çözümleri Anonim Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Der tarafından kuruldu. 

Okyanus Teknolojileri Haberi

Okyanus Teknolojileri

Daha önce ekonomik kriz nedeniyle "Hydropolis Underwater Hotel" projesini iptal eden Dubai bu kez yarı fiyatına, daha teknolojik bir projeyle "World Discus Hotel"i inşa edeceğini açıkladı.