03 / 05 / 2024

olalook hırka

olalook hırka

Kadın giyim markası Olalook online satış kanalı olalook.com.tr’de seçili ürünlerde yüzde 15 indirim kampanyası başlattı. Kaliteyi ucuza alacağınız ürünleri kaçırmayın. İşte olalook fiyat listesi

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hakmar Express'te Hırka 149 TL, yelek 169 TL, Mont 199 TL! İşte Hakmar kataloğu 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Hakmar Express'in 3 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki Hakmar'da bu hafta hangi ürünler satışa çıkarılacak? İşte 3 Kasım kataloğu...

Manisa Kırkağaç MASKİ binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek için Kırkağaç ilçesinde başlattığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını tamamladı.

Vezneciler-3.Havalimanı Metrosu'nun çalışmaları başladı!

Veznecilerden 3’üncü Havalimanına kadar gidecek bir metro çalışması yaptıklarını söyleyen Başkan Topbaş, "Metronun itfaiyede ve Çarşamba'da istasyonu olacak. Hırka-i Şerif ve Çarşamba’nın yolcularını alacak bir istasyon olacak. Ayvansaray’a inecek, Edirnekapı’ya çıkacak, Eyüp’ten geçip gidecek" dedi

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı açıldı!

Fatih Belediyesi’nin 4’üncü semt konağı olan ve 6’ncı Bilgi Evi’nin de bünyesinde bulunduğu Hırka-i Şerif Mahallesi’ndeki Keçeci Karabaş Semt Konağı hizmete başladı.

Hırka-i Şerif için yalı teklif ettiler!

Hazreti Muhammed'in Veysel Karani'ye hediye bıraktığı Hırka-i Şerif'in muhafazasını üstlenen 59. kuşaktan torunu Samir, "Hırka-i Şerif için dedeme boğazda yalı teklif edildi. Dedem ise 'Ben sahip değilim, sadece muhafızıyım' yanıtını verdi" dedi.

Khaliloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaliloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Fouad Al Krad ve Asmaa Alkrad ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 16 Mart'ta Fatih, Hırka-i Şerif Mahallesi, Keçeciler Caddesi'nde kuruldu.

Axs World Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axs World Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Rwaa Alaezo tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Fatih, Hırka-i Şerif Mahallesi, Sütçü Murat Sokak'ta kuruldu.

Fatih su kesintisi 1 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Hırka-i Şerif ve Karagümrük mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 12:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Eskişehir Erikli Höyük 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak belirlendi!

Eskişehir İli, Seyitgazi İlçesi, Kırka Mahallesi, Kocaçeşme Mevkii ’nde tespit edilen Erikli Höyük’ün 1. (Bir) Derece Arkeolojik Sit olarak tesciline, inşai müdahalede bulunulmamasına karar verildi.

1936 yılında Fatih'te bulunan İbrahim Paşa Cami 2.877 liraya satılacakmış!

1936 yılında Fatih Bab-ı Ali'de bulunan İbrahim Paşa Cami 247 metrekare arsasıyla 2.877 liraya satılacakmış. Aynı ilanda Hırka-i Şerif'te Tahta Minare adında bir mescit 1.139 liraya satılacakmış.

Hırka-i Şerif ziyarete açıldı!

Hırka-i Şerif ziyarete açıldı. Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine Veysel Karani'ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden biri olan Hırka-i Şerif, ramazan boyunca Fatih'teki Hırka-i Şerif Camisi'nde görülebilecek.

Hırkai Şerif Camii ziyarete açıldı!

Hırkai Şerif Camii, restorasyonun ardından bugün ziyarete açıldı. Hırka-ı Şerif Camii'nin açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.

olalook hırka Haberi

olalook hırka

Müşterilerine en uygun fiyatlarla bütçelerini  zorlamayacak kusursuz bir e-ticaret deneyimi yaşatmak için 2010’da kurulan olalook.com.tr kullanıcılarının kişisel beklentilerini ve ihtiyaçlarını öncelikle doğru olarak tanımlamak, kendilerine ihtiyaçlarını karşılayacak, ürünleri yaratmak, geliştirmek ve bunları yüksek standartta kurumsal bir hizmet anlayışı ile en ekonomik şekilde sunmak doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Olalook’un indirim kampanyasına dahil ettiği ürünler arasında sweatshirt, kazak, hırka, gabardin ceket ve pantolon ürünler yer alıyor.

İşte 28 Eylül 2022 Olalook fiyat listesi!

KATEGORİLER

Yaka Detaylı Nakışlı İçi Polarlı Kalın Sweatshirt Gri Melanj Adet 264,99 TL 225,24 TL

Yaka Detaylı Nakışlı İçi Polarlı Kalın Sweatshirt Mavi 264,99 TL 225,24 TL

Polo Yaka Oversize Crop Triko Kazak Çimen Yeşili Adet 214,99 TL 182,74 TL

Polo Yaka Oversize Crop Triko Kazak Turuncu Adet 214,99 TL 182,74 TL

5 Düğmeli Saç Örgü...