22 / 07 / 2024

Olçay İnşaat nerede

Olçay İnşaat nerede

Olçay İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nuru Olçay Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayfer Olçay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Şişli'de kuruldu.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı 99 ayın zirvesini gördü! Kentsel dönüşüm sektörü hareketlendirdi!

İnşaat sektöründeki ücretli çalışan sayısı mayısta geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 11,1 artarak 1 milyon 823 bin 929'a yükseldi. İşte sektör temsilcilerinin konu ile ilgili değerlendirmeleri...

Toprak yatırımı için Ağustos ayını bekleyin!

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte vatandaşın kafası parasını nerede değerlendireceği konusunda karıştı. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, geldiği bugünlerde yatırımcı Aksel, toprak yatırımı için Ağustos ayının beklenmesi gerektiğini söyleyerek nedenlerini açıkladı.  

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

Meşay İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşay İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Şafak Bülbül tarafından kuruldu.

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

ABD'de konut başlangıçları 5 ayın en düşük seviyesine indi!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen ay yüzde 1,6 azaldı ve 1 milyon 555 bine gerileyerek son 5 ayın en düşük seviyesine inmiş oldu...

Ekonomik güven 41 ayın zirvesine ulaştı!

Ekonomik güven endeksi eylül ayında aylık bazda yüzde 1,6 artış göstererek 102,4 değerine yükseldi. Bu rakamla 41 ayın zirvesine ulaşmış oldu.

Konut satışında 12 ayın rekoru kırıldı!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konuta ilgi tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye genelinde önceki ay yapılan 141 bin 400 konut satışı ile 12 ayın rekoru kırıldı. 

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

Konut satışları 9 ayın zirvesini gördü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, konut sektörünü de etkiledi. Satışlar adeta son 9 ayın zirvesini gördü. Peki bu satışlar konut fiyatlarını nasıl etkileyecek?

ABD'de konut başlangıçları 3 ayın en yüksek seviyesinde!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Haziran 2021'de yüzde 6,3 artış gösterdi ve 1 milyon 643 bine çıktı. Yaşanan bu gelişmeyle konut başlangıçları 3 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Bitcoin son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi!

Dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin, 30 bin doların altına düştü böylece son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. 

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Olçay İnşaat nerede Haberi

Olçay İnşaat nerede

Olçay İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nuru Olçay Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayfer Olçay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de  Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Olçay İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,otel, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,  iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...