05 / 05 / 2024

Olcay Saymar 3D Görsel Tasarım

Olcay Saymar 3D Görsel Tasarım

Mimar Olcay Saymar, Demir Romance, Mai Residence, Evora Park, Deluxia Dragos ve Q Bahçe gibi markalı konut projelerinin üç boyutlu görsellerini tasarladı. Peki Olcay Saymar kimdir? İşte biyografisi...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Olcay Doğan nerede yüksek lisans yaptı? KKTC’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi lisansları bulunuyor?

Astor Enerji Genel Müdür Yardımcısı Olcay Doğan lisans ve yüksek lisansını hangi üniversitelerde tamamladı? Hangi bankada ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Olcay Doğan ile ilgili merak edilen ve araştırılan tüm detaylar...

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

3D Beton Yazıcı Teknolojisi ile konut devri başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında 3D teknolojisi ile inşa edilen konutları kaleme aldı.

Türkiye’nin ilk 3D binasının inşaatı başladı!

İBB iştirak şirketi İSTON, Türkiye'nin ilk 3D binasının inşaatına başladı. Binanın inşaatı tamamen yerli malzemelerle yapılacak. 

Avrupa'da bir ilk: 3D baskılı ilk ev kiralandı!

Hollanda'da yaşayan bir çift, Avrupa'nın ilk tamamen 3D baskılı evini kiraladı.

Gayrimenkul satışında '3D Etkileşimli Online Satış Sistemi' dönemi!

Yeni normal hayatla birlikte teknoloji, yaşamımızın her alanına hız kesmeden etki etmeyi sürdürüyor. Sektörler dijitalleşmeye daha da önem vermeye başlamışken şimdilerde inşaat şirketleri; Türk gayrimenkul piyasasının sıklıkla kullanacağı, 3D Etkileşimli Online Satış Sistemi ile tanışıyor.

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atamer Özalp tarafından kuruldu.

Olcay Kılavuz'dan öğrenciler için kira çağrısı!

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz, imzaladıkları sözleşmelerden dolayı yurt ve apart ücretlerini ödemeye, öğrenci evlerinde kalan gençlerimiz ise kira vermeye devam etmektedir. Öğrencilerimiz bizlerden müjdeli haber beklemektedir." dedi.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

3D Checkpoint Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

3D Checkpoint Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Şenbak tarafından kuruldu.

Olcay Saymar 3D Görsel Tasarım Haberi

Olcay Saymar 3D Görsel Tasarım

Olcay Saymar kimdir?


Olcay Saymar, 22 Aralık 1986'da İstanbul'da doğdu. 2005-2009 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mimarlık Bölümünde lisans eğitimi aldı. Mezun olduğu yıl içerisinde Teknik Yapı Holding kuruluşu olan Betofiber A.Ş.'de "3D Tasarım Sorumlusu Mimar" olarak işe başladı ve bir süre sonra Teknik Yapı Holding Merkez'e geçiş yaptı. 


2011 yılında askerlik görevi nedeniyle buradan ayrıldı. Askerlik dönüşü "OSM Görselleştirme" adında kendi ofisini açtı ve halen başta inşaat sektörü olmak üzere, yat tasarımı ve dekorasyonu  ile reklamcılık  gibi sektörlere hizmet vermeye devam etmektedir.


3D görsel tasarımı yapmış olduğu bazı projeler; 


- TEKNİK YAPI - Evora İstanbul

- CAHAN HOLDİNG - Nahcivan Gençler Şehri

- FER YAPI - Mai Residence

- DEMİRBAŞ-ERGUVAN A.Ş. - Wroof Kurtköy

- DEMİR İNŞAAT - Demir Romance

-