05 / 05 / 2024

Olcay Saymar biyografisi

Olcay Saymar biyografisi

Mimar Olcay Saymar, Demir Romance, Mai Residence, Evora Park, Deluxia Dragos ve Q Bahçe gibi markalı konut projelerinin üç boyutlu görsellerini tasarladı. Peki Olcay Saymar kimdir? İşte biyografisi...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Olcay Doğan nerede yüksek lisans yaptı? KKTC’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi lisansları bulunuyor?

Astor Enerji Genel Müdür Yardımcısı Olcay Doğan lisans ve yüksek lisansını hangi üniversitelerde tamamladı? Hangi bankada ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Olcay Doğan ile ilgili merak edilen ve araştırılan tüm detaylar...

Olcay Kılavuz'dan öğrenciler için kira çağrısı!

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz, imzaladıkları sözleşmelerden dolayı yurt ve apart ücretlerini ödemeye, öğrenci evlerinde kalan gençlerimiz ise kira vermeye devam etmektedir. Öğrencilerimiz bizlerden müjdeli haber beklemektedir." dedi.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

F Olcay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Olcay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferat Olçay tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Hayal Olcay: Herkesin seveceği bir AVM oluşturduk!

Tepe Emlak Yatırım İnşaat Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hayal Olcay, yeniliklere açık, farklılık arayan, içten, samimi, sıcak bir mekân oluşturduklarını söyledi.

Olcay Doruk Kent fiyat listesi!

Olcay Doruk Kent fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Toplam inşaat alanı 35 bin metrekare olarak belirlenen projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Olcay Doruk Kent Esenyurt'ta 200 bin TL'ye!

Olcaylar Group İnşaat tarafından inşa edilen Olcay Doruk Kent 200 adet daireden meydana geliyor. 7 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor.

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii temel atma programına AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu katılım sağladı.

Ergün Olcay: Son 10 yılın zenginleri inşaat sektöründen!

ORSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Olcay, sanayinin, Türkiye'nin toplam milli gelirinden aldığı payda düşüş olduğunu belirterek, "Bunun orta ve uzun vadede çeşitli ekonomik ve ticari problemlere yol açacağı aşikardır'' dedi.

Olcay Sevalista Residence'da 172 bin 500 liraya!

Olcay Sevalista Residence Beylikdüzü projesi 132 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Beylikdüzü'nde inşa edilen Olcay Sevalista Residence'da daireler 172 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Olcay Saymar biyografisi Haberi

Olcay Saymar biyografisi

Olcay Saymar kimdir?


Olcay Saymar, 22 Aralık 1986'da İstanbul'da doğdu. 2005-2009 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mimarlık Bölümünde lisans eğitimi aldı. Mezun olduğu yıl içerisinde Teknik Yapı Holding kuruluşu olan Betofiber A.Ş.'de "3D Tasarım Sorumlusu Mimar" olarak işe başladı ve bir süre sonra Teknik Yapı Holding Merkez'e geçiş yaptı. 


2011 yılında askerlik görevi nedeniyle buradan ayrıldı. Askerlik dönüşü "OSM Görselleştirme" adında kendi ofisini açtı ve halen başta inşaat sektörü olmak üzere, yat tasarımı ve dekorasyonu  ile reklamcılık  gibi sektörlere hizmet vermeye devam etmektedir.


3D görsel tasarımı yapmış olduğu bazı projeler; 


- TEKNİK YAPI - Evora İstanbul

- CAHAN HOLDİNG - Nahcivan Gençler Şehri

- FER YAPI - Mai Residence

- DEMİRBAŞ-ERGUVAN A.Ş. - Wroof Kurtköy

- DEMİR İNŞAAT - Demir Romance

-