02 / 05 / 2024

Oldrati Group bursa fabrikası

Oldrati Group bursa fabrikası

Avrupa'da beyaz eşya sektörüne yönelik kauçuk parça üretiminde lider konumunda olan ve 2013 yılını 108 milyon euro ciroyla kapatan Oldrati Group, 10 milyon euroluk yatırımla dünya genelindeki dördüncü tesisini Bursa'da devreye aldı

Oldrati Group Bursa'da fabrika açtı!

Avrupa'da beyaz eşya sektörüne yönelik kauçuk parça üretiminde lider konumunda olan ve 2013 yılını 108 milyon euro ciroyla kapatan Oldrati Group, 10 milyon euroluk yatırımla dünya genelindeki dördüncü tesisini Bursa'da devreye aldı

Bursa Çelebi Podyum'da yüzde 50 peşin 40 ay vade avantajı!

Çelebi Podyum projesi, Çelebi Group tarafından Bursa, Ataevler'de yükseliyor.  Çelebi Podyum projesinde yüzde 50 peşin 40 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Bursa Çelebi Podyum'da daire fiyatları ne kadar? Bursa Çelebi Podyum'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Bursa'ya dev gökdelen projesi!

Bursa İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarda, bölgede inşa edilecek 126 metrelik gökdelenin maketi tanıtıldı. SKY Group Pazarlama İs Geliştirme Direktörü Tolga Bora Şahin, projeyle ilgili detayları anlattı.

Alpiş Group'tan 250 milyon liralık proje!

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

Bakyapı Group'tan Bursa'ya 2 bin 600 konutluk proje!

Yılda ortalama bin konutun anahtar teslimini yapan Bakyapı Group, Bursa dışında İstanbul, Çanakkale, Adapazarı, Konya'da da projeler üretiyor.

Bakyapı Group Bursa'da yatırımlara devam edecek!

Bugüne kadar 5 bin konut üreten Bakyapı Group, Bursa'da 990 konutluk Prestij Optimum projesine start verdi.

BursaTuana Evleri'nin anahtarları teslim edildi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri’nde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

Bursa Tuana Evleri'nde anahtar teslim heyecanı!

Bursa inşaat sektörünün belli başlı firmalarından Alpiş Group'un, İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Bursa Tuana Evleri'nde sona yaklaşılıyor!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Alpiş Group'un, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi'nde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona yaklaşılıyor.

Alpiş Group IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın ilgi odağı oldu!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

Alpiş Group'tan kurumsallaşma hamlesi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı.

Alpiş Group, Tuana Evleri'ne ilgiden memnun!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesini hızla sürdürüyor. İşte ayrıntılar...

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Oldrati Group bursa fabrikası Haberi

Oldrati Group bursa fabrikası


Kauçuk ve plastik parça üzerine üretim yapan İtalyan Oldrati Group, Bursa’da yatırımını gerçekleştirdiği tesis ile iç pazarda dengeleri zorlamaya hazırlanıyor. 2014 yıl sonu cirosunu 4 milyon euro olarak öngören Oldrati Türkiye, bu rakamı 2018’de 15 milyon euroya çıkarmayı hedefliyor. 

İtalya, Slovakya ve Brezilya’nın ardından dördüncü üretim tesisini Türkiye’de faaliyete geçiren Oldrati Group’un CEO’su Manuel Oldrati, Ortadoğu’ya yakınlaşmak adına doğru lakosyon olarak gördükleri Türkiye’de 2011 yılında arsa ve bina yatırımı yaptıklarını, Mayıs 2013’te de seri üretime geçtiklerini söyledi. Kauçuk ve plastik parça üzerine üretim yapan Oldrati Group’un özellikle Avrupa’da beyaz eşyaya yönelik kauçuk parça üretiminde lider konumda bulunduğunu belirten Oldrati, “Yılda yaklaşık 7 milyon adet çamaşır makinesi kazan körüğü üretiyoruz. Türkiye’de beyaz eşya sektörü büyüyor. Özellikle Avrupa’nın üretimleri bu tarafa kayıyor....