29 / 04 / 2024

Olgun Atila biyografi

Olgun Atila biyografi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila kimdir? Olgun Atila, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Olgun Atila, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Olgun Atila..

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Atila Sertel'den İzmir'deki deprem konutlarına ilişkin açıklama!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6,9 şiddetindeki İzmir depremi sonrasında evleri yıkılan vatandaşların kentsel dönüşüm süreci kapsamında mağdur olduklarını dile getirdi. 

Atila Sertel'den TCDD'nin gayrimenkullerine ilişkin açıklama!

TBMM KİT Üst Komisyonu'nun gündeminde TCDD ve bağlı ortaklarının bilanço ve hesapları vardı. CHP Grubu sözcüsü Atila Sertel, bilanço ve hesaplara değinilen toplantıda TCDD'nin gayrimenkul ve kira alacaklarına ilişkin konuştu.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Atila Aydıner kimdir?

Atila Aydıner'in 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bayrampaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Atila Aydıner kimdir? Atila Aydıner bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Olgun Modern İnşaat Ve Montaj Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Olgun Modern İnşaat Ve Montaj Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Olgun tarafından kuruldu.

Bornova'da imar masası kurulacak!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İmar Barışı ve getirdiği yenilikler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Tahir Atila'dan referandum açıklaması!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu”nda çıkan “Evet” kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Olgun Atila biyografi Haberi

Olgun Atila biyografi

Olgun Atila kimdir?

Yüksek Mimar, Şehir ve Bölge Planlama-Kentsel Tasarım Uzmanı Olgun Atila, 7 Eylül 1976'da Bornova'da doğdu.


İlköğrenimini Bornova Kars Halil Atila İlköğretim Okulu'nda, orta öğrenimini Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde tamamladı. İngiltere'de bulunan Luton Üniversitesi'nde İngilizce eğitimi aldıktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Kentsel Tasarım bölümünde master yaptı.


Eğitimini tamamladıktan sonra, mimari proje ve inşaat yapımı alanında faaliyet gösteren Olgun Atila Mimarlık Limitet Şirketi'ni kurdu.


1996-2008 yılları arasında yerel bir gazetede "Değişim" adlı köşesinde yazarlık yaptı.


2006-2008 yıllarında, barış, birlik, beraberlik ve kardeşliğin savunucusu İzmir Dostluk Birliği Platformu Başkanlığı görevini üstlendi.


2009 yılı yerel seçimlerinde CHP Bornova Belediyesi Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi.


2009-2013 yılları arası İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Divan...