29 / 04 / 2024

Olgun Atila özgeçmiş

Olgun Atila özgeçmiş

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila kimdir? Olgun Atila, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Olgun Atila, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Olgun Atila..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Bornova'da imar masası kurulacak!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İmar Barışı ve getirdiği yenilikler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Bornova Stadı bugün açılıyor!

Sağlıklı nesilller yetiştirmek için spora büyük önem verdiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sporun her alanına yatırım yapıyoruz. Bornova Stadı’nı bugün CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile açacağız” dedi.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Olgun Atila özgeçmiş Haberi

Olgun Atila özgeçmiş

Olgun Atila kimdir?

Yüksek Mimar, Şehir ve Bölge Planlama-Kentsel Tasarım Uzmanı Olgun Atila, 7 Eylül 1976'da Bornova'da doğdu.


İlköğrenimini Bornova Kars Halil Atila İlköğretim Okulu'nda, orta öğrenimini Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde tamamladı. İngiltere'de bulunan Luton Üniversitesi'nde İngilizce eğitimi aldıktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Kentsel Tasarım bölümünde master yaptı.


Eğitimini tamamladıktan sonra, mimari proje ve inşaat yapımı alanında faaliyet gösteren Olgun Atila Mimarlık Limitet Şirketi'ni kurdu.


1996-2008 yılları arasında yerel bir gazetede "Değişim" adlı köşesinde yazarlık yaptı.


2006-2008 yıllarında, barış, birlik, beraberlik ve kardeşliğin savunucusu İzmir Dostluk Birliği Platformu Başkanlığı görevini üstlendi.


2009 yılı yerel seçimlerinde CHP Bornova Belediyesi Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi.


2009-2013 yılları arası İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Divan...