02 / 05 / 2024

Olgun Kızanlık

Olgun Kızanlık

Caliente Organizasyon Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Olgun Kızanlık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan 2014 tarihinde Beykoz, Cumhuriyet Reşadiye Caddesi'nde kuruldu.

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi kuruldu!

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Olgun tarafından kuruldu.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Olgun tarafından kuruldu. 

Diyarbakır'da tapu işlemlerinde usulsüzlük operasyonu!

Diyarbakır Çınar'da rüşvet karşılığı tapu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 zanlıdan biri tutuklandı.

Olgunyapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Olgunyapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Olgun ve Ali Olgun ortaklığıyla kuruldu...

Kars OSB'den 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldılar!

Kars Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iş yerinin deposundan 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldıkları iddia edilen 3 zanlı yakalandı...

Nuotas Restorasyon Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuotas Restorasyon Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Olgun ve Begüm Olgun ortaklığında kuruldu.

Kırmızıtaş Holding'in sahiplerinden 2'si tutuklandı!

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Kırmızıtaş Holding'in sahibi 3 zanlıdan 2'si için tutuklanma kararı çıkarıldı. 

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Mümkünlü'de satılık ev bulmak imkansız hale geldi!

Şener Şen ve Olgun Şimşek'in oynadığı reklam filmiyle yeniden keşfedilen Sakarya'nın tarihi Taraklı'da artık satılık tarihi ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

En büyük katkı enerjiden gelebilir!

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ( KKTC ) barış görüşmelerinde başmüzakerecisi olan Ergun Olgun, Türk ve Rum tarafların, adanın birleştirilmesine kadar Akdeniz'de doğalgaz arama faaliyetlerini durdurmasını istedi.

İzmir'de kaçak ev yıkımında polise ateş açtılar!

Buca ilçesinde belediye ekiplerinin kaçak evlerin yıkımı sırasında pompalı tüfekle ateş ederek 8 polisi yaraladığı iddia edilen zanlı yakalanarak adliyeye sevk edildi. Silah da bulundu

Olgun Kızanlık Haberi

Olgun Kızanlık

Caliente Organizasyon Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Olgun Kızanlık tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Caliente Organizasyon Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-   Turizm işletmeciliği yapmak,iç ve dış turlar düzenlemek ,acentelik rehberliği yapmak, Turizm seyahat acenteliği, otel, motel, termal tesis, tatil köyü, kafeterya, restaurant,yat limanı,eğlence yerleri turistik eşya pazarlaması işletmeciliği yapmak. 2-   Her türlü seyahat acentelerinin, ulaştırma şirketlerinin,ve turizm ile ilgili bilimum işletmelerin danışmanlığını, mümessilliğini yapar. 3-   Hac ve umre organizasyonları düzenler ve bu amaçla yapılması gereken her türlü girişimleri yapar. 4-   Yerli ve yabancı uyruklu turistlere gümrük muameleleri pasaport, vize ve seyehat ile ilgili çeşitli işlemlerde yardımcı olmak karşılamak, şehir içi ve şehir dışı turlar düzenlemek , ağırlama hizmetleri ifa...