13 / 05 / 2024

Olimpa Park ne zaman teslim

Olimpa Park ne zaman teslim

Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Mayıs ayında teslim edeceği Olimpa Park Plus Projesi’nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı.

Olimpa Park'ta hemen teslim daireler! 36 ay 0 faizle!

Başakşehir’in hızla değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alan Olimpa Park Plus’ta hareketli günler yaşanıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede, son daireler için birbirinden avantajlı teklifler sunuluyor.

Olimpa Park Plus'ta 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar vade fırsatı!

Başakşehir’in hızla değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alan Olimpa Park Plus’ta hareketli günler yaşanıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede, son daireler için birbirinden avantajlı teklifler sunuluyor.

Olimpa Park Plus'ta yüzde 30 peşinatla! 36 ay 0 faiz!

Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir’in merkezinde yaşamaya davet ediyor.

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Olimpa Park ve Vadiyaka projelerinde 20 yıl vade kampanyası!

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Olimpa Park Plus'ta takas kampanyası başladı!

Olimpa Park Plus'ta ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için takas kampanyası başladı.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Olimpa Park Plus'ta Ramazan kampanyası!

Olimpa Park Plus' ta Fuzul Yapı güvencesiyle sadece 20 adetle sınırlı 3+1 fiyatına 4+1 daireler, ramazan ayına özel kampanya ile yeni sahiplerini bekliyor.

Niğde Çiftehan Kür Parkı ne zaman tamamlanacak?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Çiftehan Kür Parkı Projesini meclise taşıdı. Gürer, hazırladığı soru önergesini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a iletti..

Olimpa Park Plus'ta teslimler bu ay yapılacak!

Fuzul Yapı, Başakşehir'deki Olimpa Park'ın ikinci etabı olan Olimpa Park Plus'ı teslim ediyor. Projede 60 ay sıfır faiz veya yüzde 0.69 oranında kredi imkanıyla ödemeler yapılabiliyor.

Olimpa Park ne zaman teslim Haberi

Olimpa Park ne zaman teslim

Olimpa Park Plus hakkında detaylı bilgi için tıklayın


0212 488 23 61



Fuzul Yapı, 8.000 metrekare arsa üzerine kurulu 124 konut ve 26 adet mağazasıyla satışa çıktığı ilk günden bu yana yaklaşık yüzde 50 değer kazanan Olimpa Park Plus’ta ayrıcalıklı bir yaşam için cazip fırsatlar sunuyor.


Gerçekleştirdiği bütün projeleri büyük talep gören Fuzul Yapı’nın  Olimpa Park Plus  Projesi ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından ilgi görmeye devam ediyor. 3. Havaalanı, Kuzey Marmara otoyolu ve Kanal İstanbul gibi mega projelerin kesişim aksında konumlanan Başakşehir’de inşa edilen proje, her geçen gün değer kazanmayı sürdürüyor. 15 ve 16 katlı bloktan oluşan projede yer alan 124 dairenin büyüklükleri 134 m2-199 m2 arasında değişirken, 3+1, 4+1 daire seçenekleri de bulunuyor. Daire fiyatların 685.000 TL’den başladığı...